Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2011-01-05T21:45:57: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg går og er ked af at bo hjemme.


Heej!

Jeg er en pige på 18 som går og har været trist i noget tid.

Jeg bor hjemme sammen med min mor og to søskende. Min far bor for sig selv cirka 1,5 time fra mig.

Jeg er begyndt at være ked af det og bliver enormt hurtigt irreteret hver eneste gang jeg er hjemme. Jeg har gået og tænkt længe på om det kunne hjælpe og komme væk hjemmefra altså at få mit eget, men problemet er at jeg ikk rigtig har de penge det koster lige nu og har en kæreste jeg kun har været sammen med en måned så det er nok for tidligt at flytte hjem til ham (han bor i egen lejlighed). Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre for kan ikke holde ud at skulle være ked af det hver dag når jeg er hjemme. For ligeså snart jeg er hjemmefra går der kort tid for at jeg glemmer alt der hjemme. Jeg elsker selvfølgelig min familie, men føler ikke rigtig jeg kan snakke med dem om det :( Håber virkelig i kan give mig nogle råd...

- HendeDenTriste :/
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2011-01-05T21:45:57 1
Michela
Hej Triste.

Alle når til det punkt i livet hvor det bare er for meget det hele. flyttede selv hjemme fra som 16 årig og jeg bor hjemme lige nu pga visse omstændigheder, og jeg hader det osse bare helt vildt meget. Men hold dig fra dig selv når du er hjemme, søg noget su og spar så mange penge sammen som du kan undvære. ellers undsøg ved at være ved din kæreste 2 uger af gange hvis ikke mere eller mindre, og find på den måde ud af om i kan finde ud af det sammen, og i må selvfølgelig osse regne med at skulle dele til maden indtil om det bliver bestemt om du skal bo der.

M.V.H Michela
2011-01-05T21:45:57 1
Daniel
Hej HendeDenTriste.

Du kan prøve at snakke med dem der hjemme om det og så se hvad i finder ud af på den måde.

At du har en kæreste du har været sammen med i en måned og som bor for sig selv er jo på en måde en positiv ting for dig også, da du vel kan aftale med ham at du tager hjem til ham og sover og bare nyder at du ikke er der hjemme, men ja det ville være lidt tidligt at flytte hjem til ham når i ikke har været sammen i længere tid.

Du kan også prøve at snakke med din kæreste om det og se hvad han synes og måske kan han hjælpe dig med at snakke med dem der hjemme :)

Håber du kunne bruge svaret.

Held og lykke.

Hilsen Daniel.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym