Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-03-24T07:41:17: 2014-04-12T21:37:52: 1

Brevkassespørgsmål

Analsex


Hej brevkasse

Jeg har et spørgsmål vedrørende analsex. Jeg er en 21-årig pige som for fire måneder siden mistede min uskyld til den mand jeg elsker. Jeg har ikke noget at sammenligne med, men jeg synes selv vi er meget gode til at have sex med hinanden - vi er opmærksomme og nysgerrige og kan snakke og grine.

Jeg kan nu altså ikke analsex. Jeg hører både om kvinder der elsker det og kvinder der hader det. For at citere en vendinde: ”Det er sgu løgn, du kan godt være god til det. Èn jeg kender, Louise, prøvede det for første gang for to år siden. Hun gik helt amok, nu vil hun bare have den i røven hele tiden.” Og så igen hører jeg folk der beskriver følelsen lidt som at blive revet i to bagfra. Handler det om teknik? Eller er der simpelthen folk der kan, og folk der ikke kan?

Det var mig der foreslog at vi skulle prøve analsex, til min kærestes overraskelse og glæde. Nogle gange er min kusse øm, eller også bløder hun, men det holder mig ikke fra at blive liderlig. Min kæreste og jeg er så heldige, vi matcher - jeg er småmasochistisk og han er småsadistisk. Jeg vil gerne tages bagfra. Første gang vi prøvede, gjorde det ikke ondt, som jeg havde været mest nervøs for, skønt vi ikke brugte glidecreme. Men efter ganske få sekunder - og nu må i undskylde mit sprogbrug - havde jeg så gevaldig en trang til at skide, at vi måtte stoppe så jeg kunne løbe til toilettet. Dét kunne vi heldigvis også grine af. Jeg ved det er normalt at pres på ringmusklen sender de signaler til hjernen de første gange man har analsex, det har jeg nemlig læst i Kvinde Kend Din Krop. Hvad der også står skrevet, er at toilettrangen skulle holde op efter ringmusklen er ”vænnet til det”. Vi har prøvet analsex cirka 15 gange nu, men hver gang må vi stoppe fordi jeg skal på toilettet, til både hans og min ærgelse.

Som vel de fleste forelskede mennesker, har jeg en stor trang til at tilfredsstille min elsker. Som alt andet, forandrer følelser sig med tiden - vi bliver ikke ved med at være nyforelskede turtelduer der bliver tændt bare den anden viser tre centimeter maveskind, og jeg ved heller ikke om jeg nogen sinde finder nogen jeg stoler så fast på igen. For føste gang i mit liv har jeg en jeg vil starte og slutte hver dag med. Jeg kunne skrive en roman om alle de følelser han har lært mig at føle. Men jeg kan ikke have ham i røven. Når jeg om tre måneder forlader ham for at flyve tilbage til Danmark, vil jeg ikke have dét som et af mine minder.

Så, fortæl mig om ringmuskler.

Med venlig hilsen
Gaijin-san
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-04-12T21:37:20 1
Rikke

Kære Gaijin-san

Du må undskylde at dit spørgsmål ikke er blevet besvaret, men der er desværre ingen rådgiver der kan hjælpe dig. Vi har ikke åbenbart ikke nogle rådgiver, med disse erfaringer. Jeg vil derfor råde dig til at søge en anden brevkasse, hvor de har noget mere erfaring inden for analsex. Du kunne måske prøve Joan Ørtings brevkasse?

Jeg er meget ked af vi ikke kunne hjælpe dig. Jeg vil ønske dig og kæresten held og lykke med at finde, det svar i leder efter, så i kan eksperimenter videre.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym