Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år

Brevkasse for unge

Graviditet

Graviditet kan være alt fra en positiv til en negativ overraskelse. Det giver ofte en masse tanker og spørgsmål. Ønsker man at fortsætte graviditeten eller ej? Hvordan planlægger man livet som nybagte forældre? Det kan være udfordrende at navigere i alle følelserne og de praktiske aspekter af en graviditet, men det også være en utrolig spændende tid, hvor man får mulighed for at skabe et nyt liv.


Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis


Seneste spørgsmål

Side 1 af 5

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym

Find mere hjælp her

Hos disse danske organisationer kan du finde yderligere hjælp.

Sexlinien

Sexlinien

Sexlinien for Unge er Danmarks ældste og største informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, kærlighed, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme for unge mellem 15 og 25 år.

AIDS Fondet

AIDS Fondet

Hos Checkpoint Hotline kan du få svar på spørgsmål om hiv, andre sexsygdomme og sikker sex.

Børnetelefonen

Børnetelefonen

Ring eller SMS til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive et brev til os. Du kan læse breve fra andre børn og få gode råd om alt fra forelskelse til mobning.

Politi

Politi

Hvis du selv eller din familie bliver udsat for vold eller overgreb, kan du altid ringe til politiet på 112. Hvis du vil anmelde noget, der allerede er sket, kan du ringe til politiet på 114.

Livslinien

Livslinien

Du kan kontakte Livslinien, hvis du har selvmordstanker eller er i anden alvorlig livskrise, eller hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.

Ung på Linje & Ung Online

Ung på Linje & Ung Online

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med? Hos Ung på Linje/Ung Online er vi klar til at tale med dig.

Bryd Tavsheden

Bryd Tavsheden

Hvis du oplever vold i din familie eller i dit forhold, kan du få hjælp hos Bryd Tavsheden. Du kan skrive anonymt til brevkassen og chatte eller tale med en rådgiver, som lytter og hjælper dig videre mod et liv uden vold.

Organisationerne vises i tilfældig rækkefølge. Ønsker du hjælp til at vælge?
Skriv til brevkassen ›