Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år

Brevkasse for unge

Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer kan have alvorlige konsekvenser for din sundhed, både fysisk og mentalt. Det er vigtigt at holde sig fra stoffer og drikke alkohol med måde for at undgå afhængighed og skade på kroppen. Men det kan også være super svært, hvis ens venner og omgangskreds begynder på det. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om brugen af alkohol og stoffer og hjælpe dig videre, hvis du har brug for professionel hjælp.


Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis


Seneste spørgsmål

Side 1 af 6

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym

Find mere hjælp her

Hos disse danske organisationer kan du finde yderligere hjælp.

Ung på Linje & Ung Online

Ung på Linje & Ung Online

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med? Hos Ung på Linje/Ung Online er vi klar til at tale med dig.

Alkolinjen Ung

Alkolinjen Ung

Alkolinjen Ung tilbyder gratis og anonym rådgivning for børn og unge, der vokser op i familier med alkoholproblemer.

Headspace

Headspace

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger.

Center for Ludomani

Center for Ludomani

Center for Ludomani tilbyder professionel og gratis behandling til mennesker, der har problemer med spil, og til deres nærmeste pårørende.

TUBA

TUBA

TUBA tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

DrugRebels

DrugRebels

DrugRebels er en organisation, som gerne vil hjælpe dig til at træffe et godt valg. Få informationer, svar og input til, hvordan du kan få eller give hjælp i forhold til alkohol, hash og andre stoffer.

Børnetelefonen

Børnetelefonen

Ring eller SMS til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive et brev til os. Du kan læse breve fra andre børn og få gode råd om alt fra forelskelse til mobning.

Organisationerne vises i tilfældig rækkefølge. Ønsker du hjælp til at vælge?
Skriv til brevkassen ›