Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3340 spørgsmål og givet 5771 svar de sidste 12 år

Brevkasse for unge

Personlige problemer

Der er bare visse ting man ikke kan tale med sin bedste ven om. Ting der er så personlige, at man knap nok kan blive enig med sig selv om, hvad man skal gøre. Skriv til os, for vi står altid klar med råd.


Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis


Seneste spørgsmål

Side 1 af 24

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym

Find mere hjælp her

Hos disse danske organisationer kan du finde yderligere hjælp.

AIDS Fondet

AIDS Fondet

Hos Checkpoint Hotline kan du få svar på spørgsmål om hiv, andre sexsygdomme og sikker sex.

Børnetelefonen

Børnetelefonen

Ring eller SMS til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive et brev til os. Du kan læse breve fra andre børn og få gode råd om alt fra forelskelse til mobning.

Cyberhus

Cyberhus

Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud.

Giftlinjen

Giftlinjen

Er du blevet forgiftet eller har du mistanke om forgiftning, så ring til Giftlinjen. Giftlinjen er åben døgnet rundt.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade hjælper berørte og pårørende med rådgivning og støtte i hele landet.

Politi

Politi

Hvis du selv eller din familie bliver udsat for vold eller overgreb, kan du altid ringe til politiet på 112. Hvis du vil anmelde noget, der allerede er sket, kan du ringe til politiet på 114.

Ung på Linje & Ung Online

Ung på Linje & Ung Online

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med? Hos Ung på Linje/Ung Online er vi klar til at tale med dig.

Lægevagten.dk

Lægevagten.dk

Hvis din egen læge har lukket og du har behov for lægehjælp kan du på denne hjemmeside vælge din region og se nummeret på vagtlægen.

Sexlinien

Sexlinien

Sexlinien for Unge er Danmarks ældste og største informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, kærlighed, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme for unge mellem 15 og 25 år.

Headspace

Headspace

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger.

Livslinien

Livslinien

Du kan kontakte Livslinien, hvis du har selvmordstanker eller er i anden alvorlig livskrise, eller hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.

Børn, Unge & Sorg

Børn, Unge & Sorg

Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis hjælp til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde.

Girltalk

Girltalk

GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år.

Bryd Tavsheden

Bryd Tavsheden

Hvis du oplever vold i din familie eller i dit forhold, kan du få hjælp hos Bryd Tavsheden. Du kan skrive anonymt til brevkassen og chatte eller tale med en rådgiver, som lytter og hjælper dig videre mod et liv uden vold.

Psykiatrifonden

Psykiatrifonden

Telefon-, chat- og brevkasserådgivning til personer med psykiske sygdomme og problemer, personer i krise og deres pårørende.

SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed

SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed

Hos SIND kan du få telefonrådgivning og hjælp, hvis du selv er psykisk sårbar, eller hvis du er i familie med en, som lider af en psykisk sygdom.

Organisationerne vises i tilfældig rækkefølge. Ønsker du hjælp til at vælge?
Skriv til brevkassen ›