Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år

Brevkasse for unge

Familie

Blod er tykkere end vand, men nogle gange er ens forældre slet ikke til at have med at gøre. Eller måske kan du slet ikke klare din lillesøster? Uanset hvad problemet er, har vi alle en familie.


Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis


Seneste spørgsmål

Side 1 af 14

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym

Find mere hjælp her

Hos disse danske organisationer kan du finde yderligere hjælp.

Børnenes Skilsmissetelefon

Børnenes Skilsmissetelefon

Hvis du har brug for at tale med en voksen, efter at din mor og far er blevet skilt eller er flyttet fra hinanden, kan du ringe til Børnenes Skilsmissetelefon i Statsforvaltningen.

Ombudsmandens Børnekontor

Ombudsmandens Børnekontor

Hvis kommunen eller din skole ikke vil hjælpe dig eller ikke gør nok for at hjælpe dig, eller har besluttet noget som du er uenig i, så kan du kontakte Ombudsmandens Børnekontor.

Ung på Linje & Ung Online

Ung på Linje & Ung Online

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med? Hos Ung på Linje/Ung Online er vi klar til at tale med dig.

Bryd Tavsheden

Bryd Tavsheden

Hvis du oplever vold i din familie eller i dit forhold, kan du få hjælp hos Bryd Tavsheden. Du kan skrive anonymt til brevkassen og chatte eller tale med en rådgiver, som lytter og hjælper dig videre mod et liv uden vold.

Børnetelefonen

Børnetelefonen

Ring eller SMS til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive et brev til os. Du kan læse breve fra andre børn og få gode råd om alt fra forelskelse til mobning.

Girltalk

Girltalk

GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år.

Børnetinget

Børnetinget

Børnetinget er en online brevkasse for dig, der er anbragt eller tidligere anbragt og dig, der ønsker at høre om mulighederne for anbringelse.

RED Rådgivning

RED Rådgivning

Er du udsat for pres, trusler og kontrol fra din familie? Vores erfarne rådgivere kan hjælpe. Ring til vores døgnåbne hotline: 70 27 76 66 eller skriv til vores anonyme brevkasse på www.red-center.dk/brevkasse

Headspace

Headspace

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger.

Cyberhus

Cyberhus

Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud.

Organisationerne vises i tilfældig rækkefølge. Ønsker du hjælp til at vælge?
Skriv til brevkassen ›