Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-09-09T06:41:36: 2019-09-11T07:29:35: 2

Brevkassespørgsmål

Har mistet barnet i maven

Indsendt af pige23 år


Det startede med, at jeg var meget bekymret da pletblødning startede, i ca. fem dage fik jeg pletblødning og jeg troede det ikke var normalt. Så jeg ringede til fødeafdelingen konstant, og de sagde jeg skal have en blodprøve. Det var jo min første graviditet, efter de fem dage jeg fik pletblødning fik jeg kraftige blødninger, og jeg ringede til fødeafdelingen, fordi jeg var så bekymret. Så sagde jordemoderen at mine blodprøve viser at mine graviditetshormoner var faldet, at jeg var nødt til at gå ned til fødeafdelingen. Jeg blev så indlagt, da scanningen viste at min kære barn var død og voksede ikke mere. Og at jeg var nødt til at have en abort, det var først gang jeg blev gravid og første gang abort, så det er hårde tider jeg har sammen med min kære kæreste, for vi ønskede at have et barn. 
pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2019-09-10T01:21:38 1
Zhino

Kære "du"


Det er jeg ked af at høre. Det lyder som om, at det har været enormt hårdt for både dig og din kæreste. Jeg tænker, at det er vigtigt, at du tager alt den tid, du har brug for. Måske det også kan hjælpe at tale med din kæreste, en veninde eller et familiemedlem om det, således du kan få udtrykt og italesat, hvordan du har det? Jeg kan forestille mig, at det både kan være fysisk og psykisk hårdt efter en abort, så jeg tænker, at det er vigtigt, at du spørger om hjælp, hvis du har brug for noget. Det lyder som om, at du har en sød og kærlig kæreste, som er der for dig. Det er godt, at I har hinanden - jeg er sikker på, at I nok skal komme igennem det her. Hvis du føler, at du får det værre med tiden, så kan det være en idé at kontakte din læge eller en psykolog, så du får noget professionelt hjælp eller nogle svar på de spørgsmål, du måske sidder med.


Varmeste hilsner

Zhino

2019-09-10T16:32:14 1
Benedicte

Hej du,


Det gør mig virkelig ked af det, at høre om din situation. Det må være en forfærdelig oplevelse, som ingen burde være nødt til at gennemgå. I en så voldsom oplevelse, som du har gennemgået, er der desværre ikke meget andet at gøre, end at give det tid. Nu er det en tid for at sørge, og det er helt okay at være ked af det. Det er helt okay, at lukke sig lidt inde og tage den tid, som man har brug for. Vi sørger alle sammen på forskellige måder, og du skal gøre præcist det, som passer dig. Nogle har brug for at snakke om det, mens andre bare vil være dem selv. Hvis du har lyst til at snakke med nogen, kan du måske kontakte en psykolog, så du kan få snakket tingene ud. En psykolog kan give dig nogle redskaber, til at bearbejde de følelser og den sorg, som du sidder med nu. Jeg håber for jer, at dig og din kæreste kan støtte hinanden i denne svære tid og beholde håbet om et barn. Det sker desværre for mange kvinder, at de oplever spontane aborter, som ikke er ønskede. Det betyder dog ikke, at man ikke kan blive gravid igen en anden gang, når du er klar til det. Lige for nu synes jeg dog, at du skal tage den med ro og tage dig tid til at bearbejde dine følelser og tænke over tingene. Du er altid velkommen til at skrive til os igen, hvis du har brug for nogle at skrive med, så står vi klar med en besvarelse. Jeg ønsker dig og din kæreste alt det bedste og kondolerer mange gange.


- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om graviditet

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym