Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-01-29T17:23:36: 2020-01-31T21:51:31: 1

Brevkassespørgsmål

Kæreste med min tvillingebror og gravid del 2

Indsendt af pige16 år


Hej igen. Jeg vil gerne takke de der skrev til min første post. Jeg har fået mig den abort som i anbefaler. vi kan godt se at det ikke er det rette tidspunkt og alt. 

Ang det der med at ikke gå sammen så ofte. Det er ikke nemt bare at gå fra så tætte som vi er til at skulle prøve at gå hver til sit for at se om vi faktisk er forelsket eller om det bare er fordi det er os to forever både socialt og sådan. ærligt tror jeg ikke at det er noget vi bare sådan lige kan gøre.  Jeg vil bare gerne takke jer for jeres svar mest af alt. Det har virkelig hjulpet. Situationen hos os er bedre nu. ikke så meget stress over graviditet og sådan nogle ting mere. 


Tak.

pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2020-01-31T09:51:03 1
Tia

Hej igen,

Hvor er det rart at høre fra dig igen. :) Jeg er glad for, at du kunne bruge vores råd, og jeg er mest af alt glad for, at I også har kunne set det bedste i sådan en løsning. 

Det er ikke milde ting, at du har været igennem, og jeg kan sagtens forstå, hvor hårdt det må være for dig. Følelser er ikke noget, der forsvinder bare sådan. Og jeg forstår fuldt ud, når du siger, at det bliver svært for dig og din bror at gå adskilt. Jeg tror skam heller ikke, det bliver nemt for jer. Tværtimod. Det var blot et forslag til, hvordan i kunne gå videre herfra. 

Det kan virke uoverskueligt, hvad man skal gøre. Men i kan prøve at tage ét skridt af gangen. Du kan evt. lave en pige-hygge-dag, hvor det kun er dig og pigerne - i kan sætte hår/lægge makeup eller neglelak, se tøse-film eller hvad i nu finder på. Det kan også være at din bror har lyst til at være sammen med drengene en dag - de kan game/computerspil, spille fodbold eller hvad de nu har lyst til. :) Det kan blot være en enkelt gang i nogle få timer til at starte med. I behøver naturligvis ikke være adskilt hver gang. Det er sikkert også umuligt, når i er vant til at være så tætte. 

Alt dette er selvfølgelig nemt at sige for mig, men det er rigtig hårdt for jer, det forstår jeg godt. Det kan sagtens være, at i har en bedre idé, og så skal i jo bare gøre det - i kender bedst jer selv. 

 

Jeg håber, I finder ud af det bedste for jer. Kram til dig.

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym