Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-02-12T13:38:49: 2020-02-14T13:21:20: 2

Brevkassespørgsmål

Brunt udflåd/pletblødning ??

Indsendt af pige18 år


Hej...

Jeg er en pige på 18 og er en lille smule bekymret:(

For lidt over en halvanden uge side havde jeg min menstruation som jeg plejer ingen problem i det, men her idag d. 12 feb er jeg så begyndt at få brunt udflåd/ at plet bløde! Hvilket jeg aldrig har oplevet før(er på p-piller) udover at der kommer lidt efter jeg har haft min mens men det er som regel to tre dage, aldrig har jeg prøvet at det skulle komme en halvanden uge efter:(( har haft snakket med min mor om det, som siger at der kan være en mulighed for at jeg er gravid? Hvad kan/skal jeg gøre??

 Med venlig hilsen en frustreret pige:)

pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2020-02-13T18:22:03 1
Benedicte

Hej du,

Det er så godt, at du både har spurgt din mor om hjælp og at du forsøger at finde et svar herinde. Det er altid en god idé, at spørge om hjælp, når man er i tvivl om den slags. Umiddelbart vækker det for mig ingen mistanke, da jeg også flere gange har prøvet at pletbløde under brug af p-piller. Bare fordi en menstruation til tider er lidt uregelmæssig, er der ikke nødvendigvis nogen grund til alarm. Det er jo meget forskelligt, hvordan kvinder oplever deres menstruation, og det kan på samme måde også ændre sig gennem livet. Jeg synes bestemt ikke, at der er grund til at tro, at du er gravid, især ikke hvis du tager dine p-piller som anvist. Jeg forstår godt, at du bliver bekymret, når du ikke har prøvet det før, men jeg synes ikke, at der er grund til bekymring. Hvis du dog stadig er bekymret, kan du ringe til din læge og bestille en tid. Der sker naturligvis ikke noget ved, at du snakker med din læge, og så kan du bagefter være mere rolig. Det eneste du ellers kan gøre er, at fortsætte på dine p-piller og se om det mon ikke holder op inden længe. Jeg håber, at du kan finde lidt ro i det hele.

- Benedicte

2020-02-14T11:11:52 1
Michelle

 Hej med dig og tak for dit spørgsmål. 

Hmm, altså jeg tænker umiddelbart at du kan tage en graviditetstest, hvis altså der er sandsynlighed for at du kan være blevet gravid. 
Hvis den viser negativ, synes jeg at du skal ringe til din læge og fortælle dem om det, jeg tænker ikke at der umiddelbart er noget galt, nogle gange opføre vores kroppe sig bare mærkeligt. Men ring til lægen så kan de fortælle dig hvad det kan være og om det er noget der skal undersøges yderligere. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar (-: 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym