Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-05-31T15:53:10: 2020-06-01T19:08:53: 1

Brevkassespørgsmål

Gravid af finger?

Indsendt af pige14 år


Hej jeg er en pige på 14 år...

Jeg er virkelig nervøs for om jeg kan være gravid, min kæreste giver mig ofte finger, men er bare meget nervøs for om der kunne have været sæd på hans fingre, den sidste gang han gav mig finger..... hvor stor er risikoen for at jeg kan være gravid hvis han havde sæd på fingrene???? Hjælp hurtigst muligt!!!

pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2020-06-01T04:49:48 1
Gustav

Hey du!

 

Risikoen for, at du kan blive gravid af at din kæreste giver dig finger er virkelig lille. Jeg mindes ikke at have hørt noget tidligere eksempel på nogle, der er blevet gravid på den måde.
Sædceller overlever ikke særligt længe, når de er udenfor kroppen. Jeg er dog ikke nogen læge, så jeg kan ikke give dig nogen garanti.

 

Hvis du fortsat er bekymret for, om du er gravid, så synes jeg, at du skal gå til lægen og tag en snak med vedkommende. Din læge kan nok bedst give dig et svar.

Derudover så tænker jeg, at du også kunne snakke med din kæreste om, hvordan i sikrer jer, at han ikke har sæd på sine fingre, når han giver dig finger. Det er synd, hvis det er noget, som fylder så meget hos dig.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym