Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2020-07-17T19:07:45: 3

Brevkassespørgsmål

Er jeg gravid? Har ikke haft sex?!

Indsendt af pige13 år


Hej. Jeg er en pige på 13 år som har en kæreste på 14. Vi har været sammen i 6 måneder. Og her for noget tid siden, var vi hjemme ved ham hvor vi hyggede os. Jeg gav ham et handjob og han tørrede sine fingre og vaskede dem. Efterfølgende fik jeg finger. Der gik noget tid og jeg har tænkt lidt over om jeg kunne være blevet gravid af det? Mvh en meget bange pige 
pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2020-07-19T07:44:52 1
Markus

Hej.

Hvis han vaskede hænder med vand og sæbe, så tror jeg sandsynligheden for at du er blevet gravid er forsvindende lille. 

mvh Markus

2020-07-20T01:00:54 1
Iben

Kære du, 

Du kan være helt rolig - der er ingen risiko for, at du er blevet gravid. Du kan ikke blive gravid ved at give et hanjob eller få finger. Hvis fyren har sæd på sine fingre og så giver dig finger, så er der måske en lille bitte risiko for, at du kan blive gravid. Men som du skriver, så vaskede han hænder, så der er intet at bekymre sig om :-)

Men hvis du en dag føler dig parat til at have sex med ham eller en anden fyr, så er det vigtigt, at I bruger beskyttelse (f.eks. kondom). For ellers vil du kunne risikere at blive gravid.

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-07-20T04:37:22 1
Line

 Hej du

Jeg kan 100% godt forstå din bekymring, når man begynder at tænke over det hele og ikke er helt sikker på hvordan sådan nogle ting foregår.

Jeg kan fortælle dig, at du intet har at være bange for - du kan ikke blive gravid ved finger med din kæreste.
Kan godt forstå dig, at det kan virke skræmmende ikke at være helt sikker.
Du kan kun blive gravid ved rigtig sex - så forspil så som finger, handjob og blowjob er ikke nogle ting du kan blive gravid af.
Så disse ting kan din kæreste og dig sagtens gøre, uden at der sker noget ved det. 
Du kan kun blive gravid af rigtig sex med din kæreste - så hvis I overvejer at have sex sammen, så er det dér i bør benytte jer af prævention og beskyttelse så som et kondom, som vil gøre at I kan have sex 100% sikkert, uden at du bliver gravid.

Så mit råd til dig er, at lad være med at tænke de tanker, som gør dig bange. Der er intet at være bange for ved at have fået finger.

Håber mit svar har været til hjælp, ellers er du meget velkommen til at skrive ind igen. :-)

M.v.h. Line

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym