Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2021-01-18T11:32:29: 1

Brevkassespørgsmål

Kondom efter Samleje

Indsendt af dreng15 år


Er det normalt, at Kondomen efter samleje falder/hevet af fra skeden efter samleje? Det skal siges, at alt stadig var inde i kondomen er jeg sikker på.
dreng
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2021-01-22T01:38:03 1
Lotte

Kære du

Tak for dit spørgsmål.

Som du selv beskriver, så kan det sagtens ske og det er helt normalt, at kondomet kan blive siddende i skeden efter samleje. Jeg tror også på, at sæden godt kan være blevet i kondomet, selvom det skete.

Man kan med fordel lige holde fast i kanten af kondomet inden man trækker sin penis ud af skeden, så man får kondomet med ud sammen med. På den måde kan det måske også skabe større tryghed for både dig og din partner i forhold til at sæden bliver i kondomet og ikke havner andre steder, hvor det ikke er meningen, at det skal være. 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym