Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2021-07-01T10:50:38: 2

Brevkassespørgsmål

Kondom og graviditet

Indsendt af dreng15 år


Hej. Jeg har haft samleje med min eks kæreste med kondom. Og jeg træk også penis ud før udløsning, men hun siger, at hun har haft menstruationssmerter, men de stoppede efterfølgende. Er det normalt, at de stoppede?

Jeg slog op med hende for en uge siden og hun ser en anden person, så jeg ved ikke om de også har haft sex, men hun mener de ikke har.

dreng
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2021-07-02T11:16:29 2
Julie

 Hejsa!

Tak fordi du skriver. Kondomer er, så vidt jeg ved, den mest sikre form for prævention at bruge ved samleje. Dog er man ikke garanteret 100% beskyttelse, da flere ting kan påvirke hvor godt et kondom beskytter mod både seksuelt overførte sygdomme og graviditet. Blandt andet skal man være opmærksom på, om kondomet er for gammelt og man skal også være opmærksom på, om kondomet er sat rigtigt på, da der ellers kan gå hul på det under samlejet. 

Jeg kan godt forstå din frygt, hvis din ekskæreste fortæller, at hun synes at noget er anderledes efter I har været sammen. Hvis kondomet er blevet brugt rigtigt og der ikke har været hul på det, tror jeg dog ikke du skal frygte, at hun er blevet gravid. Der kan være mange ting, som påvirker ens menstruation og de smerter, man oplever i forbindelse med den.
Dog kan din ekskæreste tage en graviditetstest for en sikkerheds skyld og eventuelt gå til lægen, hvis hun ikke får sin menstruation eller blot har brug for at tale med en, der har viden omkring alt dette.

Jeg håber, at mit svar er til hjælp. Ellers skal du endelig skrive til os igen!

De bedste hilsner Julie :-)

2021-07-04T01:28:00 1
Markus

 Hej.

Så vidt jeg ved hænger menstruationssmerter ikke sammen med graviditet.

mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym