Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2021-07-17T22:44:41: 1

Brevkassespørgsmål

Kan jeg være gravid?! Hurtig hjælp tak!!

Indsendt af pige13 år


Hej…

Jeg har gået de sidste par dage og været rigtig nervøs for om jeg kan være gravid… Mig og min kæreste var sammen for omkring en uge siden, vi lå ovenpå hinanden og lavede “bollebevægelser” med undertøj på. Han kom og jeg blev bekymret for om det muligvis kunne gå igennem… Jeg er en stor overtænker og tog så en fortrydelsespille dagen efter. 

Vi var så sammen igen i forgårs og jeg gav ham handjob og efter gav han mig finger… så startede mine bekymringer igen, for hvad nu hvis han havde sæd på hans fingre? Kan det så gøre mig gravid? 

De dage vi var sammen var jeg på dag 21 og 27 i min cyklus. Så ud fra hvad jeg har fundet på google, ville der ikke være stor sandsynlighed for at blive gravid der. Men har nu gået og været paranoid i mange dage og ville gerne have klart svar… 

pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2021-07-20T11:04:54 1
Julie

 Hejsa og tak fordi du skriver!

Jeg kan desværre ikke give dig et endeligt svar på, om du er gravid eller ej. Dog vil jeg umiddelbart ikke tro, at du er gravid på baggrund af, hvad du beskriver. 

Mit bedste råd til dig vil være at tage en graviditetstest, da den i de fleste tilfælde vil fortælle dig, om du er gravid. En anden mulighed er at tage til lægen, som også kan hjælpe dig med graviditetstest og samtidig besvare dine spørgsmål. Man kan ikke altid stole på de ting, man læser på nettet, så det er altid godt at snakke med en læge eller anden person med viden om emnet, hvis man går og frygter at man er gravid, syg eller lignende.

Jeg håber, at mit svar er til hjælp for dig. 

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym