Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2021-09-10T08:25:35: 1

Brevkassespørgsmål

Kan jeg være gravid

Indsendt af pige20 år


Hej jeg er en pige 20, jeg havde i Juli ubeskyttet samleje, og fik en uges tid efter pletblødning, hvilket jeg ikke har haft få. Min menstruation kom lidt forsinket og slet ikke som den plejer, det varede kun den halve tid og var slet ikke så voldsomt som normalt. Jeg har haft ømme bryster som også er vokset igen. Og har haft en del smerter i nederste del af maven. Men graviditetstestene har været negative, men jeg bliver stadig itvivl, kan jeg være gravid aligevel? 
pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2021-09-12T05:59:33 1
Julie

 Hejsa!

Der kan være forskellige årsager til forandringer i menstruationen, ømme bryster, smerter i underlivet osv., men mit bedste råd til dig vil være, at tage til lægen, hvis du fortsat er i tvivl om du er gravid. Lægen kan foretage forskellige undersøgelser, som forhåbentlig kan give dig mere vished og hvis graviditet kan udelukkes, kan lægen også hjælpe med at finde ud af, hvad dine smerter kan skyldes. 

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym