Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-11-07T08:25:52: 1

Brevkassespørgsmål

Er jeg gravid?!

Indsendt af pige15 år


Hej 

Igår overnattede jeg hos en dreng som er omtrent to - tre år ældre end mig, vi hyggede os men havde ikke samleje som såen. Jeg gav ham blowjob og handjob, så han endte med at komme ud på mig,  men ikke mindst udover sig selv og får sæd på pikken. Efter han kommer går han ud og tisser osv. (jeg ved ikke om han vaskede sin pik) efter det, kan vi ikke lagde hinanden være og vi prøver hermed at have samleje, han er inde i mig op til flere gange men eftersom han lige var kommet noget før, stopper vi fordi det går ondt. Jeg ved ikke om jeg kan blive gravid af det? Ved jo ikke om hans pik har taget sædrester op i mig? Skal jeg tage fortrydelsespille?


pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2021-11-14T02:57:38 1
Julie

Hejsa!

Jeg kan godt forstå, at du er lidt i tvivl her og jeg kan desværre heller ikke give dig et helt sikkert svar - men jeg kan dele mine tanker omkring det. Hvis han har haft sæd på sig og er trængt op i dig, kan man i princippet godt blive gravid. Dog ved jeg ikke, hvor stor risikoen er for det. 
Jeg vil ikke opfordre dig til at tage en fortrydelsespille, men jeg vil heller ikke forsøge at tale dig fra det. Jeg har hørt at man skal tænke over hvor ofte man tager en fortrydelsespille, da de påvirker kroppens hormonbalance. Samtidig er det nu allerde nogle dage siden, at du skrev herind og hvis du tager en fortrydelsespille nu, vil den ikke have den store effekt, da den vist skal tages så hurtigt som muligt. Mit bedste råd vil være at snakke med lægen, hvis du går og er bange for at være gravid. Lægen har tavshedspligt og kan hjælpe dig på bedst mulig vis. Derudover kan du altid købe en graviditetstest eller to og se, hvad de siger. 

Til sidst vil jeg opfordre til at bruge kondom eller anden beskyttelse ved samleje, Kondomer beskytter både mod kønssygdomme og graviditet, hvis de bruges rigtigt. 

Jeg håber, at mit svar er til hjælp! Ellers skal du endelig skrive herind igen

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om graviditet

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym