Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2022-05-15T12:02:37: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp

Indsendt af pige21 år


Havde en graviditet udenfor livmoderen i januar og blev derfor opereret og har kun en æggeleder nu.

Blev så gravid igen d. 25 marts…men aborterede i uge 10 hvilket har været hårdt.

Ved dog at alt hormonet er ude af min krop og har også uofficielt forsøgt igen.

Har her siden fredag haft slemme humørsvingninger, extra sult, extra træthed, minimale smerter i underlivet, følt mig syg men ikke sådan rigtig.

Lørdag fik jeg så hvad jeg troede var min mens, men tjekkede tid og opdagede hurtigt det kun var pletblødning. (Alle de tegn der har været er meget unormale for mig under almindelig mens også) har også prøvet en graviditetstest som var negativ, men det giver også mening hvis det skulle være implantationblødning da det ville være allllt fortidligt 


Er er meget forvirret over hvad jeg skal tro eller stille op fordi det er meget ufedt at gå rundt og have det sådan her, men ikke at have en ide til præcis hvad det kunne være…har overvejet at søge læge, men føler ikke jeg bliver taget seriøst der så ville gerne kunne “klare” det selv


Beklager det lange spørgsmål

pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2022-05-16T04:11:58 2
Sofie

 Kære du.

Det lyder utroligt hårdt det du har oplevet, jeg er ked af det på dine vegne.

Det er svært at vide om det er det ene eller det andet. Selvom du har taget en negativ graviditetstest kan det sagtens være den viser noget forkert.

Jeg ville helt klart anbefale dig at du går til lægen og bliver testet hos dem. Hvis du ikke mener de tager dig seriøst må du slå i bordet, for  de skal hjælpe dig!

Du kan også prøve at tage en test mere, men lægen er nok det sikreste så du ved besked! for som du selv siger er det da slet ikke rart at gå og have det som du har det, så er det bedre art vide klart besked!

Alt held og lykke med det hele.

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym