Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2022-11-14T21:12:19: 1

Brevkassespørgsmål

Er det en chance for jeger gravid

Indsendt af pige17 år


Jeg har lige fundet ud af at jeg i torsdags glemte min p-pille. Har været på dem i snart et år men glemmer en gang i mellem at tage dem. I fredags, lørdags og i søndags havde jeg sex med min kæreste uden prævention. 

Betyder det så at jeg nu er gravid?


pige
Graviditet

Graviditet

Se flere

Besvarelser

2022-12-04T11:00:43 1
Nicole

 Kære du. Beklager det sene svar - jeg håber, at du har haft nogenlunde ro i maven imens du har ventet!

Jeg vil sige, at der som regel ikke er særlig stor sandsynlighed for, at man er gravid, når man glemmer en enkelt pille, da du har været på dem i et helt år - men risikoen er der selvfølgelig. Jeg vil derfor råde dig til at læse indlægssedlen på dine p-piller, da man her kan læse om hvad man skal gøre. Der er nemlig forskel på sandsyndligheden for graviditet, alt efter hvilken uge du har glemt at tage din pille. Hvis du er meget bekymret, så synes jeg, at du skal tage en graviditetstest, så du ikke skal gå og tænke på det. :-)


- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om graviditet

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym