Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-04-07T13:09:57: 2

Brevkassespørgsmål

Fyre vil gerne have sex med mig, men ikke være kærester


Hej,
Jeg er en pige på 18 år med et rimlig stort problem, der fylder ret meget for mig. Jeg har aldrig haft en kæreste, på trods af, at jeg er 18 år og snart går i 3.g. Jeg havde sex første gang, da jeg lige var fyldt femten, og det var nok det tætteste jeg har været på et forhold. Det var med en fyr, som jeg 'kæreste lidt rundt med' i en måneds tid, men så droppede han mig og jeg var knust. Det var den bedste 'måneds tid' i mit liv. For lige pludselig gav alting mening. Det er lang tid siden nu, og jeg har nu været sammen med ialt 17 fyre, men ingen af dem har været kærester. For når jeg (få gange) har prøvet at antyde, at jeg gerne ville mere end bare at have sex, er de løbet skrigende bort. 

Min bedste veninde siger, at det er fordi jeg ikke tør, at gå ind i et forhold, men det mener jeg ikke er tilfældet. Jeg tør bestemt godt, men der er bare ikke nogle der vil være i et forhold med mig. Jeg bliver så misundelig, når jeg ser piger, der har været i et forhold i et år, og jeg tænker, at deres liv må være så fantastisk. Problemet med mit liv er nemlig, at det ikke giver mening. Jeg går i gymnasiet, får okay gode karakterer, har et udmærket forhold til min familie og mine venner, har et arbejde og spændene fritidsinteresser, men alligevel virker det tomt. Og jeg ved jo godt, at det er fordi, at det piner mig så meget, at jeg er sådan en pige man 'bare har sex med' og ikke bliver kærester med. Og det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke er åben og god til at snakke med folk, for jeg synes ærligtalt, at jeg er meget åben for at møde nye mennesker og lære folk af kende, så jeg forstår ikke, hvorfor jeg altid bare bliver kategoriseret som en, man bare har sex med en enkelt gang.

Jeg håber, at i kan hjælpe mig. Grunden til, at jeg skriver nu, er at det går mig meget på for tiden, fordi jeg er latterligt forelsket i en fyr, jeg har haft sex med fem gange. Han er dog ikke interesseret i mig, for han skynder sig altid væk, når vi har haft sex, også selv om jeg prøver at snakke med ham.

Mvh Mie
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-04-11T16:15:37 1
Cæcilie

Kære Mie,

Jeg skal skynde mig at sige at det er ganske naturligt ikke at have haft en kæreste i en alder af 18 år, så du skal ikke have det dårligt med det. Men jeg forstår godt at du savner at have én at være sammen med og dele dit liv med. 

Du siger at du har haft sex med 17 forskellige, og det er relativt mange i løbet af de år der er gået fra du havde sex første gang. Derfor får det mig til at tænke at du måske kan komme til at sende de forskerte signaler. 

Hvis du vil have fat i en fyr, som du gerne vil ende med at have en forhold med, skal du også vise det ved at du ikke går for hurtigt i seng med ham. Derved viser du at du vil lære ham at kende og at du derved ønsker noget langvarigt. Hvis du går for hurtigt i seng med ham, viser det at du bare er ude efter et knald, og at du derfor ikke er specielt interesserede i ham, men blot hans krop. Jeg ved jo selvfølgelig ikke om det er grunden til det. Men det er i hvert fald en klassisk fejl som mange begår. 

Grunden til at man kan komme til at begå denne fejl, er fordi man er så desperat efter at blive elske, værdsat, set og alt det som man bliver i et forhold. Når man så har sex med én, så føler man ofte de her ting, og derfor kan det ikke gå hurtigt nok med at have sex, fordi man kommer til at forveksle følelsen af at blive værdsat, elsket og set af en man elsker, med at blive begæret når man har sex med en "tilfældig". 

Hvis  du tror at dette kan være grunden, så prøv at holde dig selv i skindet næste gang, og lad dig selv lære drengen godt at kende først. Det er jo vigtigt at der er kemi og flirt i luften hvis man skal have et forhold, og ikke kun begær.


Jeg håber at du kunne burge mit svar.

- C

2013-04-13T13:40:49 1
Charlotte
Hej Mie :)

Jeg tror godt jeg ved hvad dit problem er. Jeg er bange for at du er blevet den der pige "man bare har sex med". Og det er slet ikke for at være ond eller nedladende for jeg er sikker på at du er en rigtig sød pige og jeg forstår godt at du også kunne tænke dig en sød og dejlig kæreste som kan forkæle dig lidt!

Jeg tror du skal prøve at lade være med at have sex med en fyr inden du lærer ham at kende. Forstået på den måde at du skal lære en sød fyr at kende inden i går i seng sammen, for hvis en fyr kan vente på det så vil han helt sikkert også mere end sex, så vil han måske gerne have et forhold med dig. 

Jeg håber ikke at mit svar er alt for indviklet - og skriv endelig hvis der er noget du ikke forstår!


De bedste hilsner,
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym