Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-04-15T01:57:03: 2

Brevkassespørgsmål

Forvirret.


Hej TheLove.

Jeg har noget med en fyr der er ældre end mig. Vi har kun set hinanden et par gange, da han for tiden arbejder på Sjælland og jeg bor i Jylland. (det er kun i ½ år han skal være der) Han siger han er pisse forelsket i mig, og det kan jeg ikke rigtig forholde mig til. Jeg synes det er en rigtig stor ting at sige man er forelsket, så jeg ved aldrig hvad jeg skal svare når han siger det til mig. Jeg er slet ikke nået dertil hvor jeg kan sige at jeg er forelsket i ham.
Oveni det er jeg virkelig dårlig til lang distance forhold, så jeg kan ikke rigtig holde mig fra andre drenge når vi er så langt fra hinanden i hverdagen.
Jeg kan virkelig godt lide ham, og vil ikke miste ham. Jeg er forvirret, for jeg ved ikke hvad jeg vil. Jeg tror ikke jeg vil kunne være fast kæreste med ham, så længe vi er så langt væk fra hinanden. Måske et åbent forhold?

Håber i kan hjælpe mig med et svar!

Hilsen Hanna
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-04-15T11:44:43 1
Amalie
Hej Hanna :-)

Udfra hvad du skriver lyder det som om, at det er svært for dig at have et forhold til ham så længe i er i hver sin landsdel. Det kan jeg godt forstå, for det er jo ikke det samme, når man ikke kan se hinanden hver dag osv.

Hvis jeg var dig ville jeg vente det halve år til han kom hjem. Hvis han virkelig godt kan lide dig, vil han også gerne vente på dig.

Det er mit bedste bud, hvis du er bange for at gå ind i et langdistance forhold.

Held og lykke med det ;-)
Kram
2013-04-22T22:51:32 1
Cæcilie

Kære Hanna,

Det lyder som om du allerede er kommet frem til den bedste løsning for dig, i denne situation.

Hvis du ikke har lyst til et langdistance forhold, og tilmed har svært ved at holde dig fra andre fyr, så er et åbent forhold nok det bedste løsning.

Det kan være svært at sige om han synes at det er den rigtige løsning tilgengæld. Som du siger, så er han forelsket i dig, og han kan måske synes at det vil være svært at "dele dig" med andre.

Hvis jeg var dig ville jeg tage en snak med ham omkring et åbent forhold, og se hans reaktion på det. Hvis han synes at det lyder som en god idé, så er problemet jo løst. Men hvis han ikke synes at det er en god idé, så må du gøre op med dig selv, hvad der betyder mest for dig. Er det ham, eller er det din frihed? Det kan være svært at gøre op med sig selv, men du må mærke godt efter. Det kan godt tage lidt tid at finde ud af det. Måske et par dage, måske et par uger. Der er desværre ingen garanti for at det bliver det rigtige valg du tager, men når du har truffet dit valg, så må du stå ved det, og få det bedste ud af det.

Angående det med at være forelsket, så er det meget forskelligt hvordan man tolker det at være forelsket, og i har hver jeres opfattelse af forelskelse. Der er ikke andet for, end at acceptere at han føler at han er forelsket i dig, men at du ikke har den samme følelse, på nuværende tidspunkt. Det er nemlig helt okay at føle noget forskelligt.

Jeg håber at i finder ud af det, og finder en løsning som passer jer begge.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym