Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-06-01T19:38:12: 2

Brevkassespørgsmål

kollega vs. kæreste


Hej..

Jeg har et lille dilemma.... Jeg har en kæreste, som jeg elsker overalt på jorden. Jeg har aldrig haft så mange sommerfugle i maven, som jeg har, når jeg er sammen med ham. Problemet er bare, at når jeg er hjemme og sammen med ham, så er jeg mega forelsket og kan slet ikke stoppe med at kysse ham. Når jeg er i skole, så sidder jeg også og dagdrømmer om ham, han er simpelthen bare så skøn.... Men når jeg så tager på arbejde tager alle mine følelser en drejning. Sidste år fik jeg et job og til firmafesten kom jeg til at kysse og have sex med en kollega (var ikke sammen med min nuværende kæreste der). Kollegaen er super sød og når jeg så er på arbejde og han også er der, så kan jeg ikke lade vær med at tænke på ham... Sidst vi holdte firmafest, der kunne jeg også mærke, at han lagde op til noget, men jeg sagde fra...

Hvordan slipper jeg tanken om min kollega, så jeg 100 % kan tænke på mit eget forhold med min skønne kæreste??

Jeg håber, at i kan hjælpe mig... (:
p.s. min kæreste ved godt, at jeg har været sammen med min kollega.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-02T23:28:16 1
Amalie
Kære Olivia,

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for din kæreste. Det lyder som en helt vidunderlig følelse!
Forelskelse er det bedste, især når det er gengældt.

Jeg tror faktisk at den eneste måde du kan glemme din kollega på, er ved at sige til dig selv at det er okay du tænker på ham, når det bare stadig er din kæreste du er forelsket i.
Når vi kysser og/eller har sex med folk udløses et stof i hjernen, der hedder Dopamin (Kroppens 'beløningscenter'). Det har du sikkert hørt om 100 gange før, men det giver dig altså sådan en lykkefølelse, hvilket også knytter dig tættere til personen. Jeg tror det er det du oplever her. 
Når man har sex med hinanden, kommer man så tæt på som man overhovedet kan komme og det er altså ikke bare lige at lave sjov med.

Men igen, jeg tror ikke du skal tage det så højtideligt, så længe du er så vild med din kæreste som beskrevet.

Held og lykke med det. Jeg håber at du kunne bruge min hjælp.

Du er altid velkommen til at skrive igen.


Kram fra Camilla
2013-06-08T00:21:43 1
Morten
Hej Olivia,

Jeg kan mærke igennem din tekst at du faktisk tænker meget over dette. Det er svært at have det som du har, og du er helt sikkert stadig i din periode hvor du skal afprøve nogle ting og udsættes for nogle ting, før du falder på plads med den eneste ene.

Mit umiddelbare svar ville lyde på at du faktisk bare skal give det lidt tid endnu. Du virker mere glad for din kæreste end du er for ham din kollega. Det lyder også somom det bare er noget flirt i havde kørende til firmafester. Du har virkelig intet at skulle frygte, men hvis  det bliver ved med at gå dig på, så ville jeg måske overveje om det var der du ville fortsætte med at arbejde?

Jeg håber ihvertfald du kommer til at tænke mindre på ham din kollega,

hilsen Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym