Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-06-05T12:40:17: 2

Brevkassespørgsmål

Ggg


Hej brevkasse. Jeg er 168,5 og min fyr er 173 og jeg føler bar at det ikk er en normal højdeforskel. Der kun 4 cm forskel mellem os? Selvom han for det meste ha sko der gør ham 2 cm højere så han bliver 175 men det irritere mig stadig, det aldrig nogle der rigtig har nævnt at han er for lav til mig og han er virkelig perfekt men kan ikk lide at stå op ved siden af ham når der folk selvom han er højere end mig. Er det en normal højdeforskel? :((
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-06T11:09:40 1
Charlotte
Hej Rikke

Jeg tror ikke du skal være bekymret. Jeg synes det lyder meget normalt. Min kæreste er lige akkurat højere end mig, vi er næsten lige høje og det betyder jo ingen ting. Hvad er vigtigst: at i har det godt sammen eller at i ser godt ud sammen? Der er jo også folk hvor højde forskellen er meget stor. Men det betyder jo slet ikke noget hvis i elsker hinanden.

Med venlig Hilsen
Charlotte
2013-06-08T00:34:24 1
Morten
Hej Rikke,

Jeg er virkelig ked af at du faktisk hentyder til at du kunne finde på at slå op med ham fordi han ikke har den rigtige højde. Det kan han jo ikke gøre for. Højden er ikke det man skal gå efter, men det indre. Det ydre er bare en bonus. 

Du skal virkelig tænke dig godt om her. Højden er en del af ham og den vil altid være der, men vil du?

Kh Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym