Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-06-05T13:24:14: 2

Brevkassespørgsmål

Hvem skal jeg støtte?


Hej læsere
Jeg står overfor noget af et problem for at sige det mildt. Min bedste ven og min bedste veninde er kærester, og de har været sammen i snart et halvt år og jeg har et helt unikt forhold til dem begge og de stoler på mig, men desværre blev det dødlig uvenner her forleden over noget utroskab, ved ikke helt hvad det gik ud på men nu vil de have at jeg skal vælge side, og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Bedste ven eller veninde? hjælp?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-07T12:52:58 1
Jesper
Hej "Dreng"

Puha ja du står godt nok overfor det ''umulige'' valg!
Det er lidt ondt af dem og bede dig om og vælge side for hvordan skulle du dog kunne det?
Drengen er din bedste ven og pigen er din bedste veninde og sådan burde det jo stadig forblive !
Hvis jeg var dig så ville jeg fortælle dem begge at du ikke er i stand/har lyst til at vælge side fordi du holder så meget af dem begge 2, og det tror jeg da os de vil kunne forstå for nok er de uvenner omkring noget utroskab men det er jo ikke noget du kan gøre noget ved, det er noget de selv må finde ud af med hinanden.

Venlig Hilsen
Jesper Homegaard
2013-06-08T23:38:17 1
Morten
Hej med dig,

I denne situation kan det være svært at vælge en side at være på. Jeg vil anbefale dig til at melde dig passiv i denne diskussion og bare holde dig på sidelinjen. Der var én af dem som lavede alt dette rod, og de skal begge nu finde ud af hvad de gør nu. Det er ikke en beslutning vennerne skal tage, det skal de selv. Jeg vil så derfor anbefale dig at du bare melder dig passiv og at du undgår at blande dig I deres diskussioner. 

Jeg håber de finder ud af nogen inden længe, så du ikke skal sidde og være bekymret over det.

Mvh.
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym