Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-06-07T20:38:07: 2

Brevkassespørgsmål

Aldersforskel


Hej!
Jeg er en pige på blot 15 år. Jeg har i over halvandet år nu, været sammen med en fyr på 26 år. Han er vidunderlig, og jeg elsker ham. Jeg er bare træt af at det hele skal forblive hemmeligt. Vi er dog tit ude i offentligheden, men ikke som et rigtigt kærestepar. Er aldersforskellen for stor?
Jeg har konfronteret min kæreste med dette problem, og jeg er faktisk rigtig ked at det. For jeg bliver også jaloux når han er sammen med andre... jeg er så begyndt at skrive med en (dobbeltmoralsk, jeg ved det) på 27 år. vi har skrevet sammen siden september on and off. Han er også super dejlig, og lidt mere åben omkring det med kæresteriet. Jeg tiltrækker de ældre mænd, da jeg er ret moden af min alder, men det giver bare bagslag, da vi er i vidt forskellige steder i vores liv. Hvad skal jeg gøre? :-(
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-08T23:19:36 1
Majbrit
Kære anonym.

Som man siger har kærlighed ingen alder. Men aldersforskellen er ret voldsom. I skal tænke på at i er begge to forskellige steder i livet. Han er blevet en voksen mand, imens du kun for to år siden er blevet teenager, men jeg synes da du skal tale med ham om hvorfor det hele skal være så hemmeligt. Jeg synes det er meget uansvarligt at skrive med en anden imens man har en kæreste, det vil du jo heller ikke selv have. 

Man kan sagtens være sammen med en der er ældre, men det kan være svært, fordi i ikke er de samme steder i livet, og det skal du huske. 

Kh. Majbrit
2013-06-08T23:35:01 1
Morten
Hej Anonym,

Jeg må først starte med at fortælle dig at kærlighed ikke har nogen alder. Jeg må dog også fortælle dig at jeg synes jeres aldersforskel er al for stor. Han er en voksen mand og han går sikkert rundt med planer om at få et barn eller to inden længe. Du er 15 år gammel, du er næsten lige trådt ind i dine teenage år som først slutter om et par år. Det er vigtigt for jer at få snakket jeres forhold igennem. Hvordan ligger det med børn? Hvad vil han gerne? 

Til den anden ting med at du skriver med en anden, der må jeg desværre fortælle dig at jeg synes det er rigtig syndt for din kæreste. Du ville jo heller ikke selv have det godt med det hvis han gjorde, det skriver du jo selv.

Til sidst vil jeg fortælle dig at du måske skulle finde nogle der lå aldersmæssigt nærmere dig. Der er en stor aldersforskel og I er begge to vidst forskellige steder med hensyn til familie og skole/arbejde.

Mvh
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym