Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-06-09T00:04:03: 2

Brevkassespørgsmål

Biseksuel


Hej jeg er en pige på snart fjorten år, og jeg har længe gået og tænkt på det her. Men måske tror jeg at jeg er biseksuel. Altså, jeg ved godt at jeg er meget ung, til at tænke på sådan noget, men jeg er lidt nervøs. Altså jeg kan slet ikke forestille mig være kærester med en pige, og det har jeg heller ikke rigtig lyst til. Men der er bare en ting ved pige kroppe, som drenge bare ikke har. Altså jeg synes sådan lidt at drenges kroppe er lidt kedelige, og jeg føler mig ikke specielt tændt når jeg ser en dreng i bar overkrop, eller sådan noget. Men ved piger, synes jeg at det er helt anderledes. Jeg tager mig nogen gange selv i at kigge på mine veninders bryster. For jeg synes at de er ret flotte. Jeg kunne nok også godt kysse med en pige, men jeg kan ikke lide tanken om ar være seksuelt sammen med en, eller have et forhold med en pige. Det kan jeg så til gengæld sagtens med drenge, altså være sammen med en dreng. Så jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-10T11:52:06 1
Cæcilie


Kære Anonyme,

Jeg vil starte med at sige at det er helt normale tanker du går og tumler med for tiden.

Jeg ville mene at du er for ung til over hovedt at vide om du er til piger eller ej. Det er noget du vil finde ud af med tiden. Men umiddelbart lyder det slet ikke som om du er biseksuel.

det er ikke kun drenge der bliver fascineret af kvinde kroppen, det er der faktisk også rigtig mange piger der gør. Det er helt naturligt at kigge på sine veninders bryster, da vi underbevidst sammenligner vores egen krop med andre pigers kroppe.

Som du selv siger, så kan du ikke forestille dig at have et følelsesmæssigt- eller seksuelt forhold til en pige, og det tyder på at du bestemt ikke er til piger, men blot er fascineret af kvindekroppen og den elegante feminitet som kvinder har.

Læg du bare dine tanker om biseksualitet på is. Jeg tror ikke at du er biseksuel, og hvis det viser sig at du er, så vil du formentelig først vide det om 4-5 år.

- Venligst C

2013-06-11T10:54:38 1
Charlotte
Hej,

Som du selv siger, så er du ikke så gammel endnu, og din seksuelle tiltrækning kan nå at ændre sig mange gange. Jeg tror ikke du er den eneste derude, der har det på den måde og som synes at piger jo egentlig også er ret lækre. Og det er der jo ikke noget galt i overhovedet. Men jeg synes du skal huske at følge dit hjerte og kun gøre hvad du har lyst til - og så give det tid:)

Held og lykke
- Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym