Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-06-11T17:57:47: 2

Brevkassespørgsmål

Kan hun også li' mig?!


Hej The Love.
Jeg er en ung fyr på næsten 18 år. Jeg mødte en fantastisk pige for godt 2 uger siden. Problemet er at hun bor i den anden ende af landet. Vi har skrevet\snappet hver dag i de 2 uger. Og det har vi gjort konstant! Hver gang jeg skriver noget om at hun er smuk eller dejlig, trækker hun sig lidt tilbage og skriver "du er underlig:) " og når jeg spørger hende om det er godt eller skidt skriver hun at hun ikke ved det. jeg skal være sammen med hende i 4 dage fra på torsdag, sammen med nogle af hendes og mine venner. Men er der ikke en slags tegn på at hun kan lide mig? Der er altid smileyer i hendes beskeder også med kys nogle gange. Men i det hun ikke svare direkte på mine beskeder der indeholder noget om at hun er smuk, bliver jeg meget forvirret
Please hjælp!
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-11T21:21:03 1
Karen
Hej.

Nogle piger har det svært ved at få søde ting sagde til dem. Hvis man ikke er vandt til at hører det eller ikke rigtigt kan se det selv, så er det lidt svært at forstå, at den her søde fyr, faktisk synes at man er smuk. Når hun skriver at du er undelig, så er det nok mest fordi hun syntes, at det er underligt, at du synes hun er smuk. Men hvis du bare holde fast i at du synes at hun er dejlig og fantastisk, så ser hun det nok en dag.

Jeg håber at det har kunne hjælpe dig, ellers er du velkommen til at skrive til os igen.

kram Karen :) 
2013-06-12T11:34:35 1
Charlotte
Hej,

Ja, altså, jeg tror da ikke hun synes du er værst, men det er jo ret svært for mig at sige hvad der foregår inde i hende. Du kan jo prøve at se om du ikke kan fange lidt flere signaler når i er sammen. I en sms, kan man altid få tonefaldet til at lyde som man vil, så når hun skriver "de er underlig", så kan det jo både være på en nedladende måde, men også på den gode måde. Men hvis du snakker med hende face to face er det måske nemmere at finde ud af hvad hun føler. 
Jeg tror ikke du skal være bekymret over at hun ikke svarer - måske ved hun bare ikke hvad hun skal svare. 

Når i mødes, læg mærke til om hun opsøger dig meget, søger øjenkontakt og rører ved dig uden grund, det er nogle typiske tegn på at man godt kan lide en :)
Held og lykke

- Charlotte 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym