Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2013-06-16T23:39:36: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg er homoseksuel


hej thelove.dk

jeg er 17 år gammel og jeg vil helt vildt gerne fortælle min bedsteveninde at jeg er til fyre. Hvordan skal jeg fortælle hende det? Tror i hun vil acceptere det?

det andet er at jeg faktisk har mødt en sød dreng. jeg har besøgt ham i hans by og det var en god oplevelse. jeg skal hjem til ham igen, men nu er spørgsmålet så om jeg skal sove der. første gang jeg var der havde vi sex, og vi puttede, og vi havde rigtig gode samtaler. jeg har rigtig meget lyst til at sove der, fordi man jo også lærer hinanden lidt at kende ved at være sammen så længe. hvad synes I at jeg skal gøre.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-18T11:19:32 1
Charlotte
Hej Sebastian!

Det er dejligt at du har fundet ud af hvad du vil og hvem du er! Jeg synes at du skal sige det til din veninde. Hun burde altså acceptere og hvis hun ikke gør det, er hun så i virkeligheden en god veninde? Måske har hun også allerede gættet det, men venter til at du er klar. Du skal bare sige det lige ud! Jeg tror hun vil blive mere såret hvis hun skal høre det gennem andre :)
Det lyder som en rigtig god ide at lære hinanden at kende. Hvis det er fordi du mere har lyst til at snakke for at lære ham at kende end at have sex, så skal du bare sige det til ham. 
Held og lykke fra Charlotte 
2013-06-18T13:17:08 1
Morten
Hej Sebastian!

Det kan være svært at springe ud som homoseksuel, og jeg synes ikke du skal gøre det, før du føler dig 100% klar og tilpas i det. Jeg synes det er en rigtig god idé du har fået dig med at du vil fortælle det til din veninde først. Det er altid rart at kunne få støtte ét sted fra først, det gør måske også at du føler dig mere tryg til at skulle fortælle dine forældre det.

Jeg har lige søgt lidt på nettet og jeg har fundet disse to sider til dig:

http://www.spring-ud.dk/ det er en side som kan hjælpe dig med at springe ud, gode råd og så videre.
http://boyfriend.dk/ det er en dating side for bøsser, lesbiske og trans-seksuelle - her vil du sikkert kunne møde folk der er i samme bås som dig.

Skriv endelig ind igen,
Morten.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym