Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-06-18T00:09:56: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad gør jeg?


Kære brevkasse, jeg har den her pige som jeg var på festival med i weekenden, vi har kendt hinanden længe.
Jeg kan rigtig godt lide hende, hun er forelsket i mig, vi var sammen idag mandag igen, hvor vi kom til at kysse hinanden. Jeg er 22 blir 23 i år , hun er kun 17, hun er fra 1996.
Hvad kan jeg gøre, jeg vil helst ikke have en under 18, da min søster er 18 år, jeg kan heller ikke med afstanden, jeg er bange for hvad min familie siger hvis jeg nu udviklede et forhold og går mod mine egne regler har en alders grænse der siger mellem 19-26, har brug for nogle råd. For kan vildt godt lide, og er bekymret for hvad jeg kan gøre. Og om hvorvidt jeg skal bygge på det.
Derudover er hun stadig jomfru og det sgu ikke lig noget jeg har gjort i før :-\
Så kære Thelove vil i ikke hjælpe mig på vej.
Ps total fed ide til ejerne! Rart med en side hvor der er nogen unge der sidder istedet for gamle nisser!
Kram - den bekymrede :'(
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-18T20:19:07 1
Cæcilie

Kære den bekymrede, 

Det kan være svært at stå i en situation hvor man må bryde sine egne regler for at blive lykkelig. Men nogen gange må man simpelthen blive nødt til det. Alder er bare et tal (ret kliché- men rigtigt). og regler er bare regler. du bliver ikke et dårligt menneske af at bryde din regl. Hvis hun gør dig glad, så må du go- with- the-flow, og se hvor det fører dig hen.

 Det handler om din lykke, og ikke din familie. Derfor behøver du ikke bekymre dig om hvad de tænker om jer, som et par.

Angående det at hun er jomfru, synes jeg at du skal snakke med hende om det. Lad hende bestemme hvordan det skal foregå første gang.


Jeg håber at det hele kommer til at gå godt mellem jer.

Venligst C

2013-06-19T03:18:22 1
Martin
Hej bekymrede,

Hvis i virkelig kan lide hinanden så meget som det lyder som, så synes jeg bestemt ikke du skal se problemerne i alderen. Nogle folk vil måske tænke deres, men det skal du ikke bekymre dig om... det vigtigeste er, at du selv synes det er okay.

I forhold til dine egne grænser, så må du bare finde ud af med dig selv, om du kan lide hende nok, til at se bort fra alderen. Hvorfor opgive kærligheden pga. en lille aldersforskel? 

Om hun er jomfru eller ej, er da total ligegyldigt? Først og fremmest skal du tænke på om du elsker hende. Hvis du elsker hende nok, så burde sådan en lille ting da ikke betyde noget. Se i stedet på det som, at hun så ikke har været sammen med MANGE drenge og at du bliver hendes første... altså noget meget specielt hun nok ikke vil glemme. Er det ikke rart at vide?

Lad være at tænk på alderen. Kan du lide hende nok, så gå efter det!


Med venlig hilsen,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym