Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-06-26T17:26:27: 2

Brevkassespørgsmål

Drama..


Hej The Love.. Jeg har noget kørende med denne her suuuper søde dreng og jeg holder virkelig meget af ham, vi er sådan på nippet til at blive kærester.
Vi var til denne her fest i fredags og da der var et telt og vi begge var godt stive, endte vi med at have sex. Ingen af os fortryder det og har fortsat noget der kun bliver bedre og bedre.

Idag snakkede jeg så med en af mine veninder om det, og da hun fandt ud af hvem han var blev hun pisse sur og lavede en status på facebook om at jeg var en falsk veninde og man ikke kunne stole på mig, hun skrev det ikke direkte, men da jeg kommenterede det fordi jeg ikke vidste hun var sur på det tidspunkt. skrev hun at den var til mig i kommentaren.
Det viser sig så at min flirt og hende har haft noget, og jeg ved jo udmærket godt at man ikke tager en venindes eks flirt, hvis ikke hun er okay med det.. Hun havde selv droppet ham, ved faktisk at blive kærester med en anden, og derefter mistede han alle følelser for hende..
Men det viser sig så, at hun stadig har mega mange følelser for ham og hun egentlig ikke kan lide sin kæreste ordentligt, så nu er hun pist på mig..

Hun siger til mig at hun har fortalt mig dengang de havde noget, hvor meget hun kunne lide ham osv osv. men jeg kan virkelig ikke huske det, så havde jeg jo aldrig rørt drengen.
Jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal gøre, for pigen har været min bedste veninde og er stadig en super god veninde, men har virkelig også nogen følelser for den der fantastiske dreng, og jeg ved han også har dem for mig..

Det ender bare med at jeg enten skal vælge hende eller ham, for hvis jeg vælger ham, så bliver hun simpelthen så ked af det og sådan at hun ikke vil kunne være sammen med mig mere og nærmest hade mig for at være en dårlig veninde.. men hvis jeg vælger hende skal jeg jo smide det hele væk med ham, og jeg holder virkelig meget af ham..
Han ved godt at hun kan lide ham, men han fortalte mig at hun aldrig ville kunne få ham tilbage og han var min nu..

Jeg har snakket med ham om det, og han sagde at han virkelig holder af mig og ikke vil miste mig.. han fortalte også at den eneste grund til vi jo ikke var kærester, var fordi vi først lige er begyndt virkelig at få alle følelserne for hinanden og han ikke vil have det til at gå forstærkt..
Men han behandler mig som en prinsesse og er virkelig forstående.. Samtidig er hun bare en af mine allerbedste veninder og jeg elsker hende jo..

Såå.. hvad lyder det som om jeg skal gøre? :-/

Skal til fest med dem begge næste fredag.. og skal snakke med min veninde der, så kan jeg jo bare ikke rigtigt være sammen med ham, hvis ikke jeg skal såre hende.. Men virkelig.. Hjælp?

Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-06-30T13:25:18 1
Amalie
Kære Sara, 

Det er en rigtig svær position du står i lige pt, det tror jeg vi alle kan sætte os ind i. Det er aldrig nemt at være så tæt på en person, da man ofte kan krydse hinandens kærlighedsliv. Det er desværre hvad der sker.

 For mig at se er du en rigtig god veninde og alene det at du tænker så meget på din veninde og over om det er forsvarligt at have noget med denne her dreng, synes jeg siger meget om hvor du står henne.

Hvis jeg var dig ville jeg tage en snak med din veninde. Der er altid to til at blive uvenner og hvis du har såret hende må du gøre klart med hende, at du ikke var klar over at hun havde nogle følelser i klemme for fyren. Hvis ikke hun vil lytte på dig, så kan du vel ikke rigtig gøre mere.

Nogengange bliver man simpelthen nødt til at tænke på sig selv, selvom det kan være rigtig svært. Hvis du er forelsket i fyren og det er gensidigt fra hans side af, så er det måske bare i virkeligheden sådan det skal være?

Måske skal din veninde bare lige vænne sig til tanken og så kan det være hun accepterer det. Det håber jeg for dig, da du virker til at være en super veninde, der fortjener at have gode folk omkring dig.


Held og lykke med det hele. Jeg håber du finder ud af, hvad der er bedst for DIG (og kun dig), hvis ikke er du som altid velkommen til at skrive herind igen.


Mvh
Camilla Petersen

2013-07-05T07:07:25 1
Karen
Hej Sara :) 

Sikke noget rod. 

Jeg må sige, at jeg godt kan forstå du er glad for drengen. Det er ikke hver dag man finder en sød dreng, som gerne vil være sammen med en. Du er også ung og der er meget lille chance for, at hvis i to bliver kærester at i så bliver sammen på længere sigt. For som man siger er der mange fisk i havet. 

Men ligesom fyre siger, at man ikke skal vælge sine venner fra for en pige. Så synes jeg selv at vi piger skal lære det samme chicks before dicks. 

Jeg synes, at du skal vælge fyren fra. For veninder skal man normalt ikke mistet for en fyr. Men lav en aftale med din veninde omkring ingen af jer to må komme sammen med den her fyr i fremtid, hvis hun lover det så giv slip for ham. 

Jeg håber at det her råd kunne hjælpe dig i den her sag, ellers skrive herind igen og så ser vi om vi kan hjælpe dig :)

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym