Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-07-01T18:41:28: 2

Brevkassespørgsmål

de tvang mig


hej thelove jeg er en pige på 16 og jeg er 100% jomfru jeg har aldrig set eller rørt ved en pik eller rørt ved mig !!!!
jeg har en ''næsten'' kæreste (alle kalder os det og sådan noget men vi er det ikke rigtigt endnu) jeg elsker ham og vil aldrig såre ham på nogen måde og da vi ikke er ''rigtige'' kærester har vi en aftale om vi ikke må have sex med andre men vi må godt flirte ( selvom ingen af os nogensinde vil gør det ) mig og min kærester har snakket om at vi ikke vil kunne klar vis nogen af os havde noget med pilleri med ander end hinanden vil vi ikke kunne klar det og blive nød til at slå op !!! jeg elsker ham virkelig og vil ikke miste ham sååå !!!
men mit problem er igår var til en fest sammen med bogen venner ... og det endte med at mig og min veninde blev træt og vil gå i seng men hun havde sin nye kæreste ( de har været sammen i en uge) med så han vil gå med ind og sove men da mig og min venide var meget fuld (han var ikke for han drak ikke) endte hun med at give ham handjob og jeg var ligeglad ( for jeg var mega træt) og det var jeg indtil at hun vil have mig til at give ham et og hun begyndte at trække min hånd ned (og jeg sagde stop en masse gange) og han hjalp og det endte med at hun holdte min hånd på den og kørte den op og ned (ja altså et handjob) .... og nu har jeg det virkelig dårligt for jeg føler mig billig fordi jeg synes jeg ikke gjorde nok for at stoppe det ... men jeg føler også at de tvang mig til det
mine spørgsmål er så :
skal jeg sige det til min kæreste ?
tvang de mig ?
skal jeg droppe min veninde ?
og hvad skal jeg gøre med min venindes kæreste ?
og vigtigst af alt er det min skyld at det sket?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-04T23:38:38 1
Amalie
Hej med dig, søde!

Det er rigtig mange ting i det her, for mig at se. 

Det lyder til at dig og din fyr har det godt sammen og at I har en helt klar aftale om hvad man må og ikke må, hvilket er rigtig sundt og godt I er enige om det. 

Hvis jeg var dig ville jeg HELT KLART fortælle fyren om, hvad der var sket til festen. Jeg ville fortælle ham det lige præcis som det var, for med ærlighed når man længst og jeg er sikker på han vil acceptere det, da du jo blev tvunget ud i det og fordi du på samme tid også var beruset.

For at komme ind på det med din veninde. Jeg synes hun er gået over ALLE grænser for, hvad man tillade sig som veninde. Det som hun har budt dig er dybt krænkende og det på ingen måder okay, hun har helt klart et kæmpe stort ansvar i denne her sag og jeg synes virkelig du skal overveje om hun fortjener dig som veninde. Under alle omstændigheder skal du hvert fald fortælle hende, at det ikke er okay. Du skal ikke tvinges ud i noget.

Jeg håver du finder ud af det med fyren, men det er jeg sikker på du gør. Så held og lykke! Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive herind igen.

Mvh
Camilla Petersen
2013-07-05T07:53:12 1
Karen
Hej hende som ikke vil mistede sin kæreste. 

Du bliv klart tvunget til noget som du ikke havde lyst til. Det er ikke din skyld overhovedet, da du prøvet at stoppe det og det kan du fortælle din næsten kæreste, at veninde og kæresten tvunget 
Dig til noget som du ikke vil have overhovedet. Så sætte en meget tydelig grænse for, at det ikke vil okay. Men det forstod din veninde eller hendes kæreste ikke. 

Hvis det havde været mig, så havde jeg ikke forsæt med at være venner med personen. For hvis hun kunne finde på sådan noget, så er det ikke en god veninde for dig.

Det er IKKE din skyld, at veninden og kæresten er et par klaphatte. 

Jeg håber, at det her kan hjælpe dig en lille smule, ellers skriv til brevkassen igen. 

Stort kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym