Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3203 spørgsmål og givet 5553 svar de sidste 11 år
2013-07-06T01:01:01: 1

Brevkassespørgsmål

Lesbisk? Kærester? Indrømmelse?


Hej!
Jeg er en pige på 15 år. I nogle år efterhånden har jeg følt mig tiltrukket af piger. En del af mine venner mener at det bare er en teenagekrise. Man kender ikke rigtig sig selv. Jeg har bare aldrig været forelsket i en dreng. Jeg føler mig ikke interreseret i dem. Som sagt har det stået på i lang tid. Jeg har overhovedet ikke noget imod det. Jeg er den type som ville være stolt over at stå fast overfor hvem jeg er!
Nu tænker jeg bare at der gangteret er mange på min alder som ikke vil indse det og tænker; teenagekrise. Hvis de fleste tænker sådan for jeg så ikke en kæreste??? Jeg er lige nu i den alder hvor man gerne vil have en at passe på og holde om. Jeg tænker bare -Hvor skal jeg lige finde en lesbisk kæreste på min alder? Hvad skal jeg gøre? Hvor skal jeg opsøge dem som andre hetroseksuelle unge gør?
Hvis nu det viser sig at jeg er homoseksuel hvilket jeg er ved at blive ret overbevist om hvordan skal forældrene så lige få det af vide? I mit hjem har vi ikke noget imod homoseksuelle men de mener at det 'ikke er det naturlige' det er ikke 'det rigtige'. Det gør en lidt trist... Skal man bare lade det komme af sig selv? Når man har kæresten med hjem? Eller skal man sige det? Jeg hader de små kommentarer om man har en fyr i sigte. Om man har gjordt sig lækker for fyrene. Om man kigger efter en sød dreng på gaden. Jeg føler det ikke som et naturligt spørgsmål. Jeg får det dårligt hver gang spørgsmålene kommer.
Hvad skal jeg gøre???
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-09T20:14:53 1
Cæcilie

Kære Nadia S, 

I en alder af 15 år, er det stadig lidt tidlig at vide om man er lesbisk eller ej. Men det kan ikke udelukkes at du bare har fundet ud af det i en tidlig alder. Dog vil jeg sige, at du ikke rigtig kan vide det før du har været sammen med en pige, både flirtet og seksuelt-samvær. Det er ofte den måde homoseksuelle finder ud af det på.

Der findes mange forums på nettet for homoseksuelle, der søger partnere eller støtte. Du kan jo prøve at surfe lidt rundet på nettet for at finde disse forums.

Angående det med at springe ud foran dine venner og familie, så synes jeg ikke at du skal gøre det før du er sikker på at du rent faktisk er homo-/biseksuel. Som sagt kan det være svært at vide før du har prøvet at være sammen med en pige.

Det er svært at finde ud af hvem man er og hvad man står for. Især i din alder, for man konstant udvikler sig. Men der er ikke andet for, end at lade tingene komme som de gør. Alting til sin tid. Du skal ikke skynde dig at finde ud af hvem du er og hvilket køn du er til. Det kommer med tiden, og når du en dag er klar. Der er mange der først springer ud som voksen. Der er altså ingen stress.


Hvil i dig selv, og vent på at tiden vil give dig svar.

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Forvirret

Hej UngZone,Jeg er pige på 14 og har følelser for en dreng, men problemet er, at han er 20, så ve...

Ulykkeligt langdistance forhold

Hej. Jeg har en kæreste og vi har været sammen i 10 måneder nu. I starten af vores forhold b...

Konflikt i mig og kæreste-jalousi

Jeg vil starte med at sige, at jeg har en konflikt inde inde i mig selv.Jeg er en kvinde på 25 år,...

Hvordan faen skal jeg lige komme mig over hende?

Hej:)Øhm, jeg skriver til jer, fordi jeg står i en situation som jeg ikke ligefrem har prøvet fø...

Er vi

Hej, jeg er en pige på 12 år. Jeg har en kæreste jeg snart har været sammen med i 5 månede...

Jeg har ikke lyst til noget

Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til nog...

Skal min første kæreste også være min sidste?

Kære brevkasse.Jeg er en ung kvinde på 21 år, der sidder i et frygteligt dilemma, der giver mig h...

Mistanke om, at kæresten er utro

Hej.Jeg er en dreng på 17 og har en kæreste på 16. Vi har nu været sammen i 3 måneders tid og j...

kæreste med stedbror

hej jeg er en pige på 14 år,som er kæreste med min stedbror på 17 år. vi har dejlig sex. jeg br...

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym