Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-07-14T22:51:06: 2

Brevkassespørgsmål

Online kærlighed


Nu har jeg gået i lidt tid og tænkt på at skrive ind til jer. Endelig har jeg fået taget mig sammen.
For nogle måneder siden, sad jeg og kedede mig, så jeg besluttede mig for, at få en profil på et chat-forum for unge, da jeg godt kunne tænke mig, at lære nogle nye mennesker at kende. Jeg oprettede en profil, og skrev med nogle få personer, som virkede flinke og rare.
Men så en dag sad jeg og kiggede online profiler igennem, og fandt en dreng, der så rigtig sød ud. Jeg gik ind på hans profil, og læste hans profiltekst, og ud fra det hele, virkede han som en, der var lige noget for mig! Jeg skrev til ham, og fik hurtigt svar. Sådan skrev vi lidt frem og tilbage. Det hele blev holdt på venne-plan indtil for fire uger siden ca. hvor vi begyndte at skrive 'frækt'. Efter det har det udviklet sig til noget mere end venner, og det er jeg så glad for! Han er den han udgiver sig for, at være, så dér er der ingen problemer.
Men .. vi vil meget gerne mødes. Og her begynder det, at blive kompliceret. For han bor på Sjælland, og jeg i Jylland, hvilket gør det rigtig svært. For jeg er sikker på, at min far ikke vil lade mig rejse 400 kilometer væk for, at møde en dreng, jeg aldrig har mødt i virkeligheden før. Og jeg må indrømme, at tanken også skræmmer mig lidt. Men jeg vil så gerne møde ham, for han er en fantastisk dreng, og det eneste jeg kan tænke på, er, at kysse og kramme ham. Så .. hvad vil du foreslå? Jeg håber virkelig, at I vil svare på mit brev, for er meget bekymret og forvirret over hele situationen.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-20T20:16:22 1
Helene
Kære Pigen.

Jeg vil starte med at skrive tillykke :-) Hvor er det dejligt du har fundet dig en du er glad for.
Mit råd til dig vil være, at alliere dig med nogle veninder... Spørger en eller flere veninder om de ikke vil tage med dig til Sjælland. På den måde vil du ikke være helt alene afsted, og din far vil forhåbentlig føle sig mere tryg ved situationen. 
Måske kunne en veninde være i nærheden når du møder drengen, så også du kan føle dig tryg.

Du er velkommen til at skrive ind til TheLove igen. Jeg håber du kan bruge mit svar :-)

Mvh Helene :-)


2013-07-20T20:29:00 1
Karen
Hej pigen,

Jeg har prøvet det par gange, men det bedste man kan gøre er at passe på selv sig og føle sig sikker på personen man skal mødes med. 

Jeg synes at skulle mødes på odense banegård, for det er på halvvejen for jer begge to eller over på Sjælland, hvis du føler dig bedst med det. 

Mødes et sted, hvor der er mange mennesker og oplever noget sammen. Som i biffen eller på café :) 

Fortæl altid en veninde omkring hvem han er og fulde navn, samt adresse og facebook, hvis der nu skete noget. Måske du stoler på veninde, så efterlade også nummeret. 

Det var Karens tips til at møde nye mennesker. 

Held og lykke,
Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym