Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3024 spørgsmål og givet 5255 svar de sidste 11 år
2013-07-15T14:03:25: 2

Brevkassespørgsmål

Aldersforskellen


Hej, jeg har et problem, som jeg gerne vil have noget hjælp med. Jeg skulle til Italien med min far, farmor og søster i en uge. Dernede boede der så også to danskere. To unge drenge som er handicappede. De havde nogle hjælpere med på den ferie, som hjalp dem med at køre dem rundt osv. Den ene af hjælperen, vi kalder ham M, var jeg i byen med den sidste aften, sammen med en masse andre unge. Da det var blevet ret sent så jeg pludselig min søster gå sammen med en anden dreng. Jeg havde ikke nogle tjeneste på min Tlf så hun var den eneste der kunne have kontakt til vores far. Jeg fik af vide af nogle andre, at hun ville komme tilbage, men efter et stykke tid kom hun ikke, så mig og M besluttede os for at begynde og gå hen i mod hotellet igen. Det skal lige siges, at han altså er 21 og jeg er 15 år. Han sagde, at han ikke gad hjem på hotellet endnu, så vi besluttede os for at gå en lille tur. Vi satte os ned på en kantsten og pludselig kyssede han mig. Jeg kyssede igen, fordi jeg var virkelig fuld og tænkte ikke over mine handlinger. Jeg havde snakket rigtig godt med ham i løbet af aftenen, så jeg syntes da også at han var sød. Vi gik lidt videre og han lagde meget op til mig og kyssede mig så igen. Da klokken var blevet omkring 02:30 om natten sagde jeg at jeg hellere måtte tage hjem, da min far og søster ikke vidste hvor jeg var. Vi gik så tilbage til hotellet og sagde godnat.
Næste morgen tog jeg så hjem, så jeg fik ham ikke at se igen.
Dagen efter jeg tog hjem, begyndte vi så at skrive på facebook. Han fortalte at han havde lyst til mere den aften, og at jeg bare skulle komme på besøg hjemme hos han i hans egen lejlighed, når han kom hjem. Jeg spurgte han om han var ligeglad med aldersforskellen, og han sagde at det ikke betød noget for ham. Det skal lige siges at jeg altså er jomfru og ikke særlig erfaren på det område. Mit spørgsmål er så, hvad skal jeg gøre? Jeg er meget i tvivl om der er for stor aldersforskel, da vi er to forskellige steder i vores liv. Jeg skal i 9. Klasse efter sommerferien og han studere og er blevet student osv.
Skal jeg bare slutte det hele og tænke det var et sødt sommerkys og lukke den?
Jeg tør heller ikke fortælle mine forældre om ham, da jeg ved de ikke vil synes om det. Ved ikke hvad jeg skal gøre, please hjælp.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-20T22:19:54 1
Helene
Kære KNK,

Jeg synes helt personligt, at alders forskellen er for stor... Jeg synes det kommer meget an på hvor gamle parterne er. fx vil der ikke blive bidt mærke i det hvis det var 21 og 27 år. Det er hovedsageligt pågrund af din unge alder. Derfor vil jeg råde dig til, ikke at ligge mere i det.

Jeg håber du kan bruge mit råd :-)
Mvh Helene
2013-07-20T22:32:48 1
Charlotte
Hej KNK

Jeg synes bare du skal tænke på det som et sødt sommerkys. 6 år er ikke mange og man siger til at kærlighed ingen alder har, men i det her tilfælde vil jeg altså sige at den har! Jeg ved godt du ikke vil vide det, men du er altså kun 15 år og han er meget mere voksen end dig og mere udviklet på det sexuelle punkt. Jeg er bange for at han har bagtanker med at invitere dig og det er du måske ikke klar til.
Det er altid rart at få opmærksomhed fra en fyr og jeg kan godt forstå at du føler dig tiltrukket af ham.
Jeg synes du skal lukke den her og det vil han forhåbentligt forstå når du skriver det til ham.


Held og lykke med det,
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg tror han har en anden.

Jeg set en fyr i 5 måneder. Men jeg har de sidste 4 måneder lagt mærke til han skriver meget med ...

Er magien forsvundet

Hej.Jeg skriver fordi jeg er enormt forvirret over mit forhold. Min kæreste og jeg har været samme...

Vil han gøre det slut?

HejJeg har en kæreste og vi har været kærester i et år nu. Han har fortalt mig at han har nu i 4...

Kærligheds problemer

Hejsa brevkassen. Jeg har døjet med dette problem i lang tid nu, og tænkte at i måske ville ...

Jeg vil have ham tilbage

Hej.Jeg går lige nu på efterskole og jeg fik en kæreste som jeg blev mere og mere glad for. Da vi...

Min kæreste er ikke forelsket i mig længere.

Hej, jeg skriver her fordi jeg har et problem jeg selv synes er ret stort. Og jeg har googlet mig fr...

Afstand til kæresten

Hejsa Jeg er en pige på 14, Jeg har sammen med min kæreste i snart 4 måneder og vi har ikke ...

Hvordan skal jeg acceptere min veninde og ekskæreste sammen?

Hej jeg er en pige på 18. Jeg har et dilemma og ved ikke hvordan jeg skal håndtere det. Så vil ba...

Hvorfor ikke kærester?

Der er den her dreng vi kyssede cirka for 2 uger siden. Jeg kan godt lide ham og jeg har spurgt om k...

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym