Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-07-17T00:48:21: 2

Brevkassespørgsmål

fyrerne


Hej, jeg er en pige på 17 år, jeg er normal til de ældre fyre som er 22 år, også er lidt muskuløse, jeg er selv 17 og dem jeg har været kærester med eller har haft som flirt, har altid været ældre end jeg.. Nu står jeg i det problem, at jeg jeg har noget med en der hedder jacob, vi har haft noget i ca. 2 måneder, det hele startede med, at vi kyssede til en fest, og pludselig fik vi noget. Jeg kan godt lide, at kysse med ham og han er super sød! Men han er et år yngre end jeg, og han træner aldrig.. Det er jeg slet ikke vant til.. Også er der en anden fyr jeg har haft noget kørerne med engang, han hedder bjørn, men bjørn har en kæreste men han er forelsket i mig igen, og jeg elsker bjørn ligeså meget som jacob.. Men jeg har virkelig lyst til, at have sex med bjørn, for bjørn spørger mig hele tiden, men jeg er jomfru, men det der holder mig tilbage er hans kæreste, også er der lige jacob jeg ved ikke om jeg bare skal springe ud i det også sige ja til jacob?? men der er noget der siger mig, at det ikke er rigtigt.. Hvad gør jeg please svar!! :-)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-19T13:53:22 1
Karen
Hej Vinnie.

At være imellem to fyre er rigtigt hårdt, men man skal tage den ene eller den anden, for ellers er man virkelig ond mod dem som man godt kan lide. Alle har en 3 top over hvad er vigtigt for en i en fyr. F.eks. Min er 1) humor. 2) ærlighed 3) omsorgsfuld.

Hvad er din top 3 og går ud af den, når du vælger en fyr.
 Så finder du ud af hvad der er vigtigt for dig. Top 3 skal ikke kun være det kropslige, men det skal indeholder også de værdier som en mand skal have for at være sammen med dig. 

Jeg håber at det kunne hjælpe dig.

Kram Karen :)
2013-07-20T23:10:29 1
Helene
Kære Vinni.

I den situation du står i her synes jeg du skal give Bjørn et ultimatum. Det lyder for mig som om, at du hælder mest til at ville være sammen med Bjørn. Mit råd til dig er at sige til Bjørn; hvis han vil være sammen med dig skal han gå fra kæresten. Det er en god i de i det her tilfælde at tænke over, hvordan du ville have det, hvis din kæreste var dig utro.. Desuden vil det bedste være, at være helt klar på dine følelser, før du hopper ud i noget seriøst med Jacob, hvis Bjørn vælger sin kæreste. Du skulle nødigt ende med at såre Jacob fordi du vælger at prøve, selvom du ikke har de følelser for ham.

Jeg håber du kan bruge mit svar :-)
Mvh Helene.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym