Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-07-17T11:01:58: 2

Brevkassespørgsmål

Mere forelsket end ham?


Hej Thelove.

Jeg er en ny forelsket pige som har været sammen med min kæreste i knap et måned, dog har vi haft et langt venskab inden det.
Jeg er virkelig helt vanvittigt forelsket i ham, en af de typisk teenager forelskede piger som ikke tænker på andet end ham.
Jeg har haft det virkelig svært før hen med bla mobning og dårlige forhold der hjemme, så jeg er lidt skrøbelig og der skal ikke meget til at såre mig.
Jeg føler selv jeg nemt bliver ked af det over for min kæreste, der skal næsten ingen ting til og så er jeg helt nede i kuldkælderen. Nogle gange er det en besked han ignorer, eller en samtale der stopper og han gør ikke noget for at køre den videre. Jeg føler så tit at jeg er mere forelsket i ham end han er i mig, specielt fordi han aldrig rent faktisk har fortalt mig med ord at han er forelsket i mig.

Jeg er en meget romatisk og omsorgsfuld pige, lidt modsætning til ham. Jeg går hele tiden og dagdrømmer om at han vil gøre et eller andet romantisk for mig men.. Det gør han ikke og så ender jeg med at såre mig selv.
Jeg har ikke kunnet fortælle ham noget af det her, for jeg synes det er ret egoistisk og krævende at skulle sige sådan noget til ham, specielt fordi vi er ny kærester.
Men jeg ville så gerne at han satte lidt mere ord på sine følelser, eller gjorde mere for at udtrykke dem. Hvad i alverden skal jeg gøre??

Den håbløs forelskede
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-20T23:42:51 1
Karen
Hej den håbløs forelskede.

Sikke noget øv for dig, men alle er ikke til romantik. Især drenge. 
De mænd er meget lige nu og tager/bed om, hvor pigerne går rundt og venter lidt på at han gør noget romantik. 

Prøv at sige til ham, at du gerne vil ud og tage dates. Bare en gåtur hånd i hånd. Det er romantik i mine øjne. Eller tal med ham om det. Det er nemmere at tale om det end at holde mund omkring problemer. 


Jeg håber at det kunne hjælpe, ellers skriv til os igen :) 
Kram Karen.
2013-07-20T23:48:31 1
Amalie
Hej søde :-) 

Først og fremmest skal jeg lige huske og fortælle dig, at jeg både har stor relation og forståelse til din følelse af, at han ikke værdsætter dig på samme måde som du værdsætter ham.

Det kan sagtens være, at han faktisk sætter lige så stor pris på dig og at det kun er en følelse du har, da man som mennesker har vidt forskellige måder og vise følelser på. 

Men derfor kan jeg nu alligevel godt sætte mig i dit sted. Det er aldrig rart ikke at få svar på en besked og i hverdagen er det måske endda de små ting du sætte pris på, fx. Et farvel kys, et kram osv. og hvis det bare ikke finder sted, så er det sørme frustrerende. Hvis jeg var dig, så ville jeg sætte mig ned og tage en snak med din kæreste. Det er ligemeget om du bliver ked af det, det viser kun hvor meget du holder af ham. Fortæl ham hvad du føler og hvad du frygter. 
På den måde kan du måske åbne hans øjne lidt op, det håber jeg. Du lyder til at være en rigtig god pige, der fortjener en mindst lige så god kæreste, så held og lykke med det! 


Hilsner og ønsket om en forsat god sommer herfra 
Camilla Petersen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym