Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3199 spørgsmål og givet 5541 svar de sidste 11 år
2013-07-17T17:57:32: 2

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig eller er jeg bare pauseklovn?


Jeg er en pige på 21 år, der i starten af maj mødte den her vildt søde fyr på 24 år, til en fest på seminariet. Vi begyndte at danse lidt og senere spurgte han om vi skulle gå en tur. Vi gik en tur hånd i hånd og pludselig stoppede han op og kyssede mig. Han fulgte mig hjem og det endte med at han sov hos mig om natten (der skete intet, vi lå bare og snakkede). Vi har set hinanden mindst en gang om ugen siden og har da også haft sex. Men nu har han lige været på en uges på ferie i København og problemet er at når vi ikke er sammen føler jeg altid at jeg skal starte med at skrive. Jeg mener ikke at han skal skrive hele tiden og hver dag, men jeg mener bare at han da, hvis han virkelig kan lide mig, burde tænke på mig og have lige så meget lyst til at være sammen med mig som jeg har til at være sammen med ham. Når vi er sammen føler jeg virkelig at han kan lide mig og jeg synes det virker til at han oprigtigt vil gøre alt for mig og gøre hvad han kan for at jeg har det godt. Men jeg er også blevet i tvivl om om han kun kan bruge mig når han keder sig eftersom han sjældent skriver mere, han gjorde det tit i starten. Jeg har besluttet mig for at nu må han starte med at skrive, og der er nu gået en uge hvor han ikke har skrevet, og der er før gået mange dage hvor jeg ikke har hørt fra ham før jeg er startet med at skrive, og der kan også tit gå flere timer, over 6 timer, før han svarer. Jeg har aldrig før haft en kæreste og der har ikke rigtig været nogen der har vist interesse for mig før, så derfor er jeg også helt i den syvende himmel over at der pludselig er en der har haft lyst til at være sammen med mig og vist mig interesse.
Mine spørgsmål er kort, tror du han kan lide mig? Hvordan finder jeg ud af om han kan lide mig uden at lyde desperat? Jeg er også meget genert og han spørger tit om jeg ikke siger noget frækt/beskidt når vi dyrker sex, men jeg ved bare ikke hvad jeg skal sige, har du et forslag? Og helst ikke bare: sig hvad du gerne vil have han gør ved dig.
På forhånd mange tak for hjælpen.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-19T13:32:34 1
Karen
Hej med dig.

Jeg må sige, at mine tidligere forhold med fyre siger at det er normalt for mænd at de skriver mindre og mindre jo længere de er med en pige. De er rigtige glad for dig, men nogle er ikke så gode til det med mobil. De tænker på en, men de forstår ikke at vi piger elsker at få beskeder bare fordi de savner os eller de lige tænke på os. 

Det med at tale frækt at lidt svært at gøre, men jeg så den her side og tror måske at den kunne hjælpe dig lidt.

http://www.dr.dk/mama/tv/sexministeriet/guides/2012/09/04/guide-dirty-talk


Jeg håber at det kunne hjælpe dig :) 
Kram Karen 
2013-07-20T23:58:20 1
Helene
Kære "Den meget forvirrede pige".

Jeg synes umildbart, at det lyder som om han godt kan lide dig. Det er selvfølgelig meget svært at sige, når jeg ikke kender jer, og kun har din besked at gå ud fra.
Den nemmeste og hurtigste måde at finde ud af hans følelser er at spørge ham. Derudover kan du holde lidt øje med nogle af de tegn der kan være. Som hvis han tager din hånd, gerne vil være tæt på dig hele tiden, kikker dig i øjnene når i taler, o.s.v.
"Dirty Talk".. Det kan være meget individuelt hvad fyre og for den sags skyld hvad piger kan lide.
Nogle forslag skriver du efter, så jeg vil prøve at hjælpe dig lidt.
Du kunne prøve at fortælle hvad du vil gøre ved ham... starte med at viske det stille i hans øre, og med mere øvelse måske viske det imens du gør det.. "Jeg vil bide, og slikke dig let på øret imens jeg nusser dig på brystet. Så kysser jeg dig langsom ned af halsen, ned på brystet, stille og roligt, jeg kysser længere ned.. Jeg slikker let på den ene brystvorte, derefter den næste.. jeg kysser langsomt længere ned af din mave.. og længere og længere og længere.. " Måske slutte af med et let støn.
"Kom så skat", "Jeg vil ha dig nu", "kom og tage mig"...
Jeg kan love dig det vil blive nemmere at finde på noget at sige, nu mere øvelse du får. 


Held og lykke med det :-)
Knus Helene.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Ulykkeligt langdistance forhold

Hej. Jeg har en kæreste og vi har været sammen i 10 måneder nu. I starten af vores forhold b...

Konflikt i mig og kæreste-jalousi

Jeg vil starte med at sige, at jeg har en konflikt inde inde i mig selv.Jeg er en kvinde på 25 år,...

Hvordan faen skal jeg lige komme mig over hende?

Hej:)Øhm, jeg skriver til jer, fordi jeg står i en situation som jeg ikke ligefrem har prøvet fø...

Er vi

Hej, jeg er en pige på 12 år. Jeg har en kæreste jeg snart har været sammen med i 5 månede...

Jeg har ikke lyst til noget

Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til nog...

Skal min første kæreste også være min sidste?

Kære brevkasse.Jeg er en ung kvinde på 21 år, der sidder i et frygteligt dilemma, der giver mig h...

Mistanke om, at kæresten er utro

Hej.Jeg er en dreng på 17 og har en kæreste på 16. Vi har nu været sammen i 3 måneders tid og j...

kæreste med stedbror

hej jeg er en pige på 14 år,som er kæreste med min stedbror på 17 år. vi har dejlig sex. jeg br...

Kæreste, flirt eller singlelivet???? meget forvirret pige

Kære brevkasse. Jeg er en pige 17 år, der går i 2.g. For 6 uger siden slog jeg op med min kærest...

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym