Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3644 spørgsmål og givet 6230 svar de sidste 12 år
2013-07-27T00:19:03: 2

Brevkassespørgsmål

Gravid - og forelsket


Kære TheLove.
Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!
Jeg skriver fordi jeg har fundet ud af jeg er gravid med denne her fyr K. Det er en af mine rigtig gode kammerater, som jeg havde et one-night-stand sammen med og for længe siden kærester. Det er ikke så meget mit største problem lige nu, eller selvfølgelig er en graviditet ikke for sjov. Jeg har snakket ud med familien omkring det, og vælger at beholde barnet. Men da jeg var sammen med K, havde jeg en "sommerflirt" kørende med J, som jeg virkelig holder af og omvendt, vi havde snakket om at det skulle være mere seriøst. Men så var det jeg var sammen med K. Jeg fortalte J omkring hele situationen, og hvad der var sket. Han kunne godt tilgive mig, fordi jeg var så ærlig og at der ikke vil ske mere med os nu, J. ønskede også at mig og K. ikke så hinanden så meget efterfølgende, og det var jeg indforstået med. Nu er jeg gravid med K's barn, og kanon forelsket i J. Men K. er begyndt at vise følelser igen, og vil rigtig gerne være sammen igen, og tingene bliver blusset lidt mere op igen, da en gammel flamme jo aldrig går ud.

Men synes jeg står i et kæmpe dilemma, J. ved ikke endnu at jeg er gravid, og heller ikke det er med en anden. Han vil måske bare tro jeg havde været ham "utro" igen. K. er forelsket i mig igen, og er faren til barnet. Nu kan jeg slet ikke se mig sammen med J. mere, og så alligevel - men at være sammen med K. far, mor og barn? - Har brug for et råd, der måske kan fører mig på rette spor.

Med venlig hilsen Anonyme
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:14:29 1
Karen
hej dig på 20 år. 

sikke noget... men her kommet rådet.

jeg ved at når man er gravid kommer der mange følelser op. ikke kun i dig, men hele din omgangskreds. Jeg synes at du skal være ærlig med J, før du begynder at vise. Han fortjener sandheden og den skal komme fra dig selv, ellers kan det sårer ham meget. 

nogle gange bliver man sammen med faren fordi man er bange for hvad der sket, man har brug for tryghed, af rent kærlighed eller fordi han er faren. men hvad siger dit hjerte omkring K (kærlighed eller ej) og om du kan se en fremtid sammen med ham. Man kan godt være forældre til et barn uden at være sammen.

jeg håber at det kunne hjælpe dig, ellers skriv til os igen.

Stort kram Karen :) 
2013-07-30T20:23:45 1
Cæcilie


Kære Anonyme,

Puha, for et dilemma!

Jeg kan godt forstå at du er i tvivl! Og det er helt sikkert et rigtig svært valg! Det eneste du kan gøre, er at følge dit hjerte. Inderst inde, hvem vil du så helst være sammen med? Hvem behandler dig bedst? Du kan evt. lave en + og - seddel. Hvor du sætter dem overfor hinanden. For at se hvem der har flest af de kvaliteter, som du lægger vægt på.

Der er ingen garanti for at du vælger rigtigt, så der er ikke andet for end at vælge med hjertet, og håbe på det bedste. husk på, at selv hvis du tager det forkerte valg, så er det ikke jordens undergang. Du skal nok finde den perfekte mand for dig, når skæbnen vil det.

Jeg håber at du kan vælge mellem de to mænd, og at du bliver glad sammen med ham du vælger. Al held og lykke med barnet og mændene frem over!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.Jeg håbe...

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym