Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2013-08-01T17:13:48: 2

Brevkassespørgsmål

Forvirret over en pige fra Tyskland!?


Hej.
Jeg er lige hjemvendt efter en tur til Tyskland(6 dage).. Jeg var dernede med nogle venner fra Tyskland som jeg har haft kontakt til gennem ca. 2 år og kørte derfor til Hamburg hvor jeg kunne parkere min bil hos hende her pigens forældre som bor der, hvorefter jeg ville blive hentet af 2 venner fra Berlin for derefter at køre til Aachen som planlagt.. Hende pigen her bor selv i Saarbrücken og vi har gennem 2 måneder flirtet en hel del på facebook og selvom vi har forsøgt at holde det skjult, så har alle alligevel vidst hvad der foregik..
Nå men, vi kører til Aachen og møder vores kammerat som bor der og har det fedt og bla bla bla...
En dag senere kommer hende pigen(lad os kalde hende Phip).. Skal lige nævnes at det længe har været aftalt at jeg skulle dele seng/sofa med hende.
I hvert fald så ankommer hun om aftenen og senere hen går folk i seng.. Nå men, så sker det at jeg vågner midt om natten hvor vi ligger i ske, jeg har min arm omkring hende og hun holder mig i hånden.. Ok, fint nok, jeg kan ikke sige at jeg ikke havde forventet noget i den retning efter alt vores flirting på facebook..
Næste dag tager vi alle ned til en badesø og ligger og slapper af det meste af dagen.. Phip ender med at ligge og nusse og pille ved min arm og mit ansigt..

Derefter foregår det meste af dagen med at vi sidder tæt op af hinanden, holder i hånd osv.
Samme aften efter at vi er gået i seng, ender vi med at kysse og ligge i ske igen.
Og derfra foregår det egentlig mest med at vi krammer og giver hinanden et sødt lille kys når vi møder hinanden alene i gangene osv.
Men de efterfølgende dage synes jeg at hun virker lidt fraværende i den forstand at hun gerne ville kramme, men hun var ikke så meget for at kysse, selvom vi dog stadig kyssede i sengen efterfølgende osv. Men hun ville ikke kysse ligeså tit som jeg ville det.. Ok, no big deal right?
Men så kommer vi til de sidste dage i Tyskland, hvor vi skal fejre vores kammerats fødselsdag, så vi tager ned på en klub og alle går straks igang med at danse til den lyse morgen.. Phip møder en fyr som hun kender fra en festival og jeg føler straks konkurrencen.. Nå men, eftersom jeg ikke er en god danser og jeg slet ikke kan lide at danse så finder jeg et bord og sætter mig og drikker lidt med en kammerat..
Derefter ser jeg, eller i hvert fald så ligner det 2 personer på dansegulvet som kysser.. Ok, det kan være at det ikke var hende, det var faktisk ret svært at se for alle de mennesker.. Pyt.. Alle har det sjovt så jeg beslutter at tage hjem tidligere med en af gutterne(ca. kl 4) hvor at han fortæller mig at han så Phip kysse med ham fyren hun mødtes med..
Ok, resten af sidste dagen var ret akavet, lad mig sige det sådan.. Phip kom hjem omkring kl 7 om morgenen, hun havde overnattet i en kælder med ham fyren i 2 timer hvorefter han skulle i skole så hun måtte tage hjem..
Dagen går og vi skal hjem, hun skal køre med os da hun skal hjem til sine forældre i Hamburg, hvor jeg har parkeret min bil..
Hele køreturen foregår således at mig og Phip sidder på bagsædet, hun falder i søvn, vågner igen, kigger mig i øjnene og smiler. Jeg smiler igen hurtigt og kigger væk, for jeg var rimelig skuffet over hende..

Så når vi hjem til Hamburg, og de 2 drenge fra Berlin kører hjem.. Phip spørger om jeg vil blive i Hamburg for en nat, og hendes forældre mener at det var en god ide, så jeg ender med at sige ja..
Vi krammer en del, jeg gør et rigtig godt indtryk på hendes forældre, både ved at snakke godt med dem og også komme med vin og chokolade for at måtte parkere hos dem..
Samme nat skal jeg så sove på en madras på hendes værelse.. Ok fint nok, hendes seng var også rimelig smal.. Vi krammer godnat og kysser igen..
Næste morgen står vi op, jeg kører hjem og hun tager til festival i Wacken med 3 andre piger..

Når jeg så kommer hjem, hører jeg fra en af gutterne som kom fra Berlin at han så at hun tog nogle af Sebs(ham der bor i Aachen) kondomer før vi tog i byen(hvor hun mødte sin festivalsven)

Så nu er mit spørgsmål.. Hvad sker der? Kan hun lide mig? Er jeg bare en ven, og alt kysseriet er også bare noget venner gør?
Jeg er godt klar over at der ikke er meget ved at forhold på den distance som der nu er fra Saarbrücken til Danmark, men personligt er jeg altid åben over for langdistanceforhold..

Jeg er spændt på at se hvad der sker når hun kommer hjem fra festivalen..
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-08T14:39:52 1
Karen
Hej med dig.

Min bedste råd til dig. Tal med hende omkring alle de spørgsmål som kører rundt i hovedet på dig. 

Jeg kunne komme med alle de bud på, hvad der kunne være galt. Men det var allerbedste at du snakker med hende, plus du får noget klarhed over hvor i står som mulige kærester eller hvad nu i har lyst til at være. 

Nu er valget dit. Tal med hende eller finde en ny, som vil behandle dig godt. 

Held og lykke.

Kram Karen :)
2013-08-12T15:14:11 1
Cæcilie
Kære anonyme,

Der er desværre nogle piger (og drenge) Som ikke kan lide at binde sig, men som heller ikke kan lide at være alene. Derfor vælger de en mellemvej, som desværre sårer mange mennesker, hvor de er sammen med mange forskellige mennesker, på må og få. For mig at se er der ingen fremtid i forhold til dig og hende, så længe hun gerne vil have den livsstil som hun har nu, med flere forskellige mænd. Jeg ved godt at i har flirtet i lang tid over facebook, men det betyder desværre ikke at hun kan holde sig til 1 partner. Hvis du gerne vil have en chance med hende, bliver du nødt til at hive fat i hende (Det bliver selvfølgelig over facebook, da hun jo bor i Tyskland). Du må spørge hende lige ud, om hun var sammen med festivalvennen, og om han betyder noget for hende. Fortæl hende at du er gået hen og er blevet rigtig glad for hende efter denne tur, og om dine følelser er gengældt?For at finde ud af om i ville kunne have et forhold, eller om hun slet ikke er interesseret i noget forhold lige nu. Hvis hun er, er det jo bare dejligt, trods afstanden. Hvis hun ikke er interesseret i et forhold, så giver det dig mulighed for at lægge hende på is, og komme videre.

Jeg håber at du finder ud af det hele med hende! Held og lykke herfra!

Venligst C  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

Vild med en der har en kæreste

Hey er en pige på 13, jeg er ret vild med en dreng fra min klasse, tror han har en kæreste, men er...

hvordan skal jeg kysse ham

hej jeg er en pige på 13 år som går i 7. klasse. Jeg har en kæreste fra min klasse. jeg ved ikke...

Overtænker jeg for meget

Hej:)Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er a...

Exkæreste

Hej Jeg er en pige på 25 år. Jeg har på det seneste haft min ekskæreste meget i tankerne. V...

Har lyst til at kysse

Hej jeg er en pige på 13 å og har brug for hjælp fordi at jeg her hen over sommerferien har haft ...

Hjælp!

Hej allesammen jeg er en pige i 5.kl og jeg har en dejlig kæreste. Vi lejede s p eller k (bare os t...

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym