Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-08-01T18:41:30: 2

Brevkassespørgsmål

Er han for gammel?


Hej kære brevkasse.
Jeg står lidt i et dilemma. Jeg har fundet verdens sødeste fyr, han er skøn. Vi har så meget tilfælles og jeg kan rigtig godt lide ham og omvendt, jeg føler nærmest, at vi er som skabt for hinanden. Tænker ens. Han siger alle de rigtige ting, og jeg kan virkelig virkelig godt lide ham. Men mange af mine venner synes, at han er for gammel til mig, da han er 26. Men jeg er ligeglad med hans alder. Vi har det dejligt sammen. Vi er både barnlige og seriøse, han er seriøst skøn. Mit problem er, at det ikke virker som om, at de accepterer det. Og siger at de har mistet respekt for mig, fordi det åbenbart ikke er normalt at have noget kørende med en på 26. Skal jeg tage mig af, hvad de siger og evt. overveje mit forhold til ham, eller skal jeg lade vær med at lytte til dem? Jeg kan godt lide ham og vil ikke have, at enden på vores forhold skal ske fordi, at samfundet/vennerne mener, at det er forkert??

Kh. Den forvirrede pige..
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-05T14:40:28 1
Cæcilie

Kære Anonyme,

Der er nogle ting, som ikke er socialt accepteret, i visse grupper. Og for mange 16 årige er det ikke socialt accepteret at date en fyr på 26. Hvorfor, ved jeg virkelig ikke! Men det er sådan samfundet fungere en gang  i mellem. Men jeg synes ikke at du skal lade dig styre af det! måske er de i virkeligheden bare jaloux over at du kan score en fyr på 26, og at i har det så fedt sammen. Og det er da også lidt til at blive jaloux over! Så mit råd til dig er at ignorere dine venners holdning til jeres forhold. Hvis de begynder at  sige til dig at de har mistet respekt osv. så spørg dem; hvorfor!? alder betyder ikke noget. Hvis i har det godt sammen, hvad er der så at miste respekt for? Hvis han havde været 16, men stadig den præcis samme, ville de så stadig miste respekt? Eller ville han så være ok? hvad er det lige der får den til at slå hånden af dig på den måde?

Jeg kan desværre ikke fortælle dig det. måske kan de, men højst sandsynligt ikke. Men prøv at få dem til det alligevel, så kan det være at de kan se hvor latterligt det egentlig er, at de dømmer jer, på grund af alder.

Jeg synes ikke at du skal give en fløjtende fis for, hvad de synes. Det vigtigste er, at du er lykkelig!


Held og lykke med det hele!

Venligst C

2013-08-08T14:47:55 1
Karen
Hej med dig :) 

Dine venner var bare hjælpe dig på bedre måde. De er ikke ude på at stoppe dig i at finde kærlighed eller noget andet, udover at give dig råd til at få et godt liv. 

Jeg vil selv sige, at havde sådan en gammel kæreste er et no go, for sådan en ung pige som dig. Når han vil have hus og børn, så vil du ikke have klar endnu. For man skal prøve et par kæreste, komme ud og rejse, prøve nogle af dine mange drømme for fremtiden, byture som ender sjovt, blive uddannet og meget mere. 

Når man bliver ung mor, så mangler man at være ung og lidt dum til tider. Det kan ikke på samme måde, når man har et lille barn. 

Jeg håber, at du kan bruge det her råd, ellers skriv til os igen :) 


Kram Karen.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym