Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3263 spørgsmål og givet 5649 svar de sidste 11 år
2013-08-10T15:57:05: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre


Hej, jeg er en pige på 22 år. For omkring 14 dage siden gik min kæreste fra mig. Han sagde han ikke havde flere følelser for mig, og han synes vores forhold havde ændret sig efter han havde været i en bilulykke for omkring 4 måneder siden. Han har indlagt i omkring 3 uger og jeg var der så meget som muligt jeg kunne. Jeg har den største kærlighed til ham, så det gør ondt den situation jeg er i nu. :(

Han sagde han ikke havde overskud til at have en kæreste da han dengang slog hovedet så der skal ikke så meget til for han bliver forvirret. så her for en uges tid siden ca. finder jeg ud af at han har noget med en anden, og allerede nu er de kærester. Jeg ved ikke om de har kendt hinanden i lang tid, men han sagde til mig han ikke havde noget med hende pigen før han slog op med mig. Jeg vidste ingenting omkring hende pigen, selvom jeg spurgte ham da vi slog op om han havde noget med en, men han sagde nej. Jeg kender ham ret godt og vi har kendt hinanden i 5 år, så troede ikke på ham. Jeg begyndte og kigge rundt omkring på de piger som skrev på hans væg, og det viste sig at han havde noget med en. Nu er de så kærester, 14 dage efter han har slået op med mig, og jeg får en kæmpe klump i halsen hver gang jeg ser de skriver noget til hinanden, jeg elsker ham stadig usindig meget, og bliver så ked af det når jeg ved han skriver med en anden. Vi lærte hinanden og kende på efterskole, hvor vi blev kærester første gang. Han har været mig utro 5 gange nu, hvor han altid har slået op, hvor han så har haft noget med en ny pige. Det der er ved det er at han altid begynder og skrive til mig når han ikke har noget med nogen pige mere, og så er jeg så dum og tage ham tilbage altid, selvom jeg godt ved at han højest sandsynligt gør det igen, 5 gange det er ikke et tilfælde mere så. Hver gang siger han han kun elsker mig, og undskylder så meget at han har været så dum, og så kan jeg ikke lade være med at sige nej. Mine venner og familie siger at jeg er dum jeg ikke kan se det og vil såres hver gang. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke lytter til dem, for de har jo ret hver gang. Jeg har et rigtig godt forhold til hans forældre og venner, og de forstår heller ikke hans tankegang, jeg har altid givet ham alt han vil have, og han har fået tid til hans venner og jeg har altid tænkt på hvad han ville, og det var mig som tog op til ham og var sammen med ham. Han er 19 år, så ved ikke om det har noget med hans alder og gøre? Lige nu skriver vi ikke sammen, han blev sur over jeg havde spurgt hans venner omkring hende pigen, så han har slettet mig på Facebook, og skrevet meget grimt til mig som om jeg bare er luft for ham, nu er mit spørgsmål hvad jeg skal gøre? jeg elsker ham så sindsygt meget, og hvis han skriver til mig igen en dag, hvad jeg så skal gøre, og hvad skal jeg gøre for at glemme ham og hendes forhold, håber virkelig du vil hjælpe:(

Hilsen en ulykkelig pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-13T09:42:51 1
Karen
Hej ulykkelig pige.

Det gør mig meget ondt at du har mistede den person som du elsker meget højt, men nu har han ændre sig for meget til du kan tage ham tilbage igen nogensinde. 

Han vil kun sårer dig. Det var hellere ikke være godt for din selvtillid, hvis du tager ham tilbage. Jeg lover dig, at du finder en som ikke har et behov for at være dig utro eller skrive hemmeligt med andre piger; En der vil elske at du smiler når du ser børn der leger eller at du spiser kanten af bollen før du spiser det i midten eller andre ting som du gør. En der vil elske dig for den du er og behandle dig godt. 

Tro på det og så skal det nok godt i opfyldelse :) 

Stort kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad så nu?

Hej! Jeg er virkelig glad for tiden da jeg har mødt en fantastisk pige. Vi mødtes til en fest hvor...

Jeg har slået op med min kæreste, men jeg fortryder det.

Hej brevkasseJeg er en fyr på 18 år.For nogle uger siden slog jeg op med min kæreste kun 1 uge ef...

jeg er 16 år og kæreste med fyr på 29

hej jeg er en pige på 16 år, der er kæreste med en sød fyr på 29 år. Min mor siger at jeg er a...

Tvivlen er kommet

Hej. Jeg er 27 år og min kæreste er 22, da vi fandt sammen for 8 måneder siden var vi meget nyfor...

Jeg tænker stadig på min eks

Til rette vedkommende i ungzoneFor snart 8 måneder siden gik jeg og min eks fra hinanden. Vi havde ...

Nervøs omkring pæne mennesker

Hej. Jeg er en meget udadvendt pige, og går til mange fester hvor jeg er glad for at møde nye menn...

Forelsker mig i SoundCloud rappere

Hej. Jeg er 17 år og har aldrig haft en kæreste. De eneste drenge jeg er tiltrukket af er emo rapp...

Hun svarer aldrig

Hej, UngZone. Jeg mødte denne her pige for nogle uger siden da jeg var til fest med min ven. Hun er...

Skal jeg prøve igen?

Hej. Jeg er en 16-årig dreng med et problem. Jeg har længe haft en chrush på den her fyr, som jeg...

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym