Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-08-11T13:12:11: 2

Brevkassespørgsmål

Han vil ikke have en kæreste..


Hej.
I april måned blev jeg kontaktet af en ekskæreste fra da jeg gik i folkeskole (Vi gik ikke på skole sammen). Til at starte med var det den høflige snak om hvordan det går, hvad har man lavet i alle disse år osv. Men i sommerferien udviklede det sig lidt. Vi mødtes et par gange og vi hyggede os virkelig sammen. Han gav mig virkelig stor opmærksomhed og vores samtaler over mobil blev sødere. Vi aftalte efter vi en weekend havde sovet sammen, at vi skulle ses igen inden sommerferien sluttede. Han kunne dog ikke tage sig sammen til at finde en dag hvor han kunne, og tiden gik og gik... Jeg blev ved med at tage initiativ men han trak den altid ud og sagde i sidste øjeblik at han ikke kunne. En dag ville jeg snakke med ham om tingene, men han ville ikke mødes og snakke alvorligt, ligeså snart han fandt ud af at det handlede om følelser. Han fortalte mig at han ikke ville have en kæreste før efter han var færdig med sin HTX (han begynder på sidste år efter sommerferien), for han havde så meget han skulle. Og han kunne ikke gøre for at han ikke havde haft tid eller overskud til at se mig i ferien.
Jeg har gjort det klart for ham hvad jeg føler for ham, og jeg kan mærke at jeg betyder noget for ham. Men er det værd for mig at vente på ham et års tid, for så at finde ud af at han ikke vil have mere end en flirt? Jeg er klar til at få en kæreste, men jeg vil heller ikke såres for ingenting.. Kan han måske finde på at skifte mening? Jeg har prøvet at ligge ham på is, men han troede at det var forbi mellem os fordi JEG ikke skrev til ham. Det er altid mig som skal starte samtalerne. Jeg føler at jeg kaster bolden til ham hele tiden men han griber den aldrig.
- Håber I har nogle råd eller forslag til hvad jeg skal stille op med ham :)
Hilsen Viktoria
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-13T20:06:58 1
Karen
Hej viktoria :)

Jeg synes at du skal ud og fiske efter en ny fyr, at vente et år på en person er meget tid i forhold til at livet er så kort. 

Tag på med veninderne og ser efter den nye fyr, som kan give dig sommerfuglene i maven. En som behandler dig, som en prinsesse og kaster bolden tilbage til dig. 

Held og lykke på din vej. 

Kram Karen
2013-08-15T10:47:12 1
Charlotte
Hej Viktoria

Det er jo svært for mig at sige præcis hvad der foregår hos ham, men for mig lyder det måske som om han kom til at kaste sig ud i lidt mere end han havde tænkt sig. Jeg synes man som udgangspunkt skal se det positive i folk og derfor tror jeg heller ikke at han gjorde det for at såre dine følelser. Jeg kan godt forstå at i er glade for hinanden og det er meget svært bare at ligge sådan nogle følelser på hylden.

Når det er sagt, så synes jeg, som du også allerede har gjort, at du skal ligge det lidt på is. Han har gjort det klart at han ikke vil have nogen kæreste lige nu, men det vil du gerne. Der er ingen der siger at du helt skal bryde forbindelsen, men bare ligge det lidt hen. Så kan i jo se hvad der sker efter sommerferien næste år. I mellem tiden synes jeg altså ikke du skal vente på ham, kommer der nu en sød fyr forbi, så drop ham ikke bare fordi der måske kunne være noget om et år med en anden. 


Held og lykke med det fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym