Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-08-13T16:04:28: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg vil have hende tilbage


Jeg er en dreng på 18 år.

I begyndelsen af november møder jeg en pige som er på ferie det sted hvor jeg bor. Hun bor normalt selv på sjælland som er små 500 kilometer væk fra mig.
Jeg bliver venner med pigen på den 1 dag hun er heroppe og jeg synes hun ser sød ud. Vi holder kontakten i intervaller og skriver sammen et par dage, og lade så være med at skrive sammen et par dage. (jeg vender tilbage til hende)

Omkring medio december møder jeg en ny pige som bor 12 kilometer fra mig, vi bliver ret hurtigt glade for hinanden og der har jeg glemt alt om hende fra sjælland.
Vi begynder at være sammen (ny pige og jeg) og vi får mere og mere sammen.
Vi holder det kørende i lang tid men i uge 6 2013 opstår et skænderi mellem os, fordi vi flere gange har diskuteret om hvad vi skulle kalde os for vores familier og venner når folk spurgte ind til os. Og vi havde længe bare sagt at vi var gode venner, selvom folk godt vidste det var mere end det.
Vi holder så op med at skrive sammen som vi gjorde før og var kun sammen én eller to gange i perioden (uge 6 til starten af uge 8)

I uge 7 kommer sjællænderen igen til min by, og jeg får en sms søndag aften i uge 6 om at nu er hun på vej hertil og om vi ikke kunne ses på et tidspunkt. (hun har en kæreste på daværende tidspunkt) Uden videre svarer jeg at det lyder dejligt og og det kunne vi godt.
De holder så fest (sjællænderen og veninden) og jeg er inviteret, jeg tager en ven med som støtte fordi jeg sommetider kan virke genert over for mennesker jeg ikke kender så godt.
Vi har en hyggeligt aften og jeg får snakket meget med hende fra sjælland og på et tidspunkt hvor jeg beslutter mig for at gå hjem og i seng, nærmer vores hoveder hinanden, og vi er tæt på at kysse, men jeg trækker så hovedet tilbage med den anden pige i tankerne, tager min cykel og cykler hjem.
næste dag har jeg ikke skrevet med pigen som boede tæt på mig i snart 6 dage.
Mig og min ven beslutter os igen for at tage over til de to piger (sjællænderen og veninden). vi bliver der til sent om natten og det ender i et enkelt eller 2 kys til sjællænderen, hvilket jeg godt vidste var forkert men den eneste grund til at det skete var fordi hun boede så langt væk til dagligt og jeg ikke havde skrevet med den anden pige i snart 7 dage nu. Resten af vinterferien tilbragte jeg med fodboldtræning om dagen og pigebesøg om aftenen/natten sammen med min ven, der skete aldrig mere en et enkelt eller 2 kys hver aften når vi skiltes.

Da vinterferien slutter åbner pigen som bor tæt på interessen for mig igen og vi begynder at skrive meget sammen igen, vi er sammen så tit vi kan og nyder hinandens selskab.
i uge 12 opdager pigen som jeg er sammen med (vi er ikke kærester og har ikke været det) at jeg engang havde skrevet med pigen fra sjælland og husker så hendes navn.
Sjællænderen finder ud af at jeg er sammen med en anden end hende og bliver hammer sur på mig, jeg forsøgte at undskylde men var egentligt en smule ligeglad da jeg nød tilværelsen med den nye pige som kun boede et stykke fra mig.
Men da jeg var ved at være færdig med første år på hhx hvor jeg bor, skriver pigen jeg er sammen med til pigen fra sjælland som stadig er indebrændt og sur på mig.
De bliver venner på facebook og fanden er løs, jeg bliver kimet ned af den ene og den anden og hvordan kan jeg være det bekendt osv.
sjællænderen har så fortalt alt til pigen jeg er sammen med og endda mere til som jeg ikke lige helt vil acceptere, jeg prøver at fortælle pigen jeg er sammen med at nogle af tingene ikke passer, men som pigen jeg er sammen med sagde så havde sjællænderen ingen grund til at lyve..
Jeg måtte acceptere hun ikke ville tro på mig og jeg begyndte at undskylde for ikke at have fortalt dem om hinanden inden jeg rodede mig ud i noget.
Pigen som jeg er sammen med kunne ikke acceptere det som var sket og hun ville nu cutte alt kontakten i mellem os og fik hendes veninder til at svare på de spørgsmål som jeg prøvede at stille hende.
Jeg skrev nu ikke længere med nogle af dem og har ikke gjort det de sidste 2 måneder, men jeg savner pigen jeg var sammen med utroligt meget, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at komme i kontakt med hende igen, jeg elskede hende utroligt højt og jeg er så ked af de ting der er sket og jeg ville ønske vi bare kunne være venner i det mindste.

Jeg håber i vil hjælpe mig med det her problem.
Tak på forhånd.
mig..
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-14T20:24:44 1
Line
Hej du! 

Det er da en rigtig træls situation, du er havnet i her. Jeg skal prøve at give dig det bedste svar, jeg kan... 

Egentlig er det meget indlysende, at I alle tre føler jer negativt ramt af den episode, men faktisk er der jo ingen af jer, der har gjort noget forkert i den forstand - udover Sjællænderen, der havde en kæreste derhjemme, men det har jo ikke noget med din situation at gøre. Efter som du og Pigen, der bor tæt ved dig, ikke var sammen på det tidspunkt, hvor du kyssede med Sjællænderen, er der som sådan ikke noget forkert i det. Men måske føler hun sig trådt på, fordi det skete så kort tid efter, at du ikke snakkede med hende mere, eller måske mener hun, at du burde have fortalt hende om det, da I begyndte jeres kontakt igen. 

Det at Sjællænderen nu fortæller diverse løgnhistorier om, hvad I har lavet er straks værre. Det er din påstand mod hendes. Som Pigen, du var sammen med sagde, har Sjællænderen ingen grund til at lyve - men måske har hun lagt mere i det end dig, og nu ser hun en måde, hun kan ramme dig på, fordi du har valgt en anden end hende. Netop ved at digte historier og sikre sig, at Pigen, du var sammen med, bliver endnu mere sur på dig end før. 

Det kan være en svær opgave at overbevise en pige, der har sat sig noget i hovedet - men måske du skulle alligevel tage kontakt til hende igen? På den måde finder hun jo også ud af, at du virkelig gerne vil være sammen med hende. Fortæl hende de ting, som du har skrevet her til brevkassen - at du elsker hende, at du savner hende, og at du er ked af de ting, der er sket. Fortæl hende også, at det er fint med dig, hvis I bare kan være venner (om ikke andet til at starte med). Så viser du hende også, at du ikke presser hende til noget, hun måske ikke er klar til, og at du er villig til at tage det stille og roligt - bare I kan snakke sammen igen.

Du kan måske få din ven, som du også var sammen med, da du sås med Sjællænderen, til at forklare hende, hvad der er foregået - efter som han var sammen med jer, ved han af gode grunde også, hvad der er sket.     

Jeg håber, mit svar kunne lede dig på vej til en løsning :) Held og lykke!

- Line. 
2013-08-18T22:57:15 1
Karen
Hej Uffe :) 

Jeg synes at du skal tage kontakt med hende og fortælle hende hvordan du har det. 

Du kan skrive et kærlighedsbrev, hvor du kan fortælle dig selv. Gør det i hånd, da det er mere personligt og så ved hun at du har taget dig tid til, at skrive et brev til hende. Eller hvis hun kende en af hendes veninde, som du tror som vil hører på dig.

Held og lykke Karen :)


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym