Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3201 spørgsmål og givet 5548 svar de sidste 11 år
2013-08-20T15:59:46: 2

Brevkassespørgsmål

Udnytter vi hinanden?


Hej TheLove. 

Tak for en super brevkasse som jeg før har benyttet mig af og som har hjulpet mig rigtig meget. Nu har jeg igen brug for et råd, eller i hvert fald en andens syn på situationen. 

Jeg har mødt en rigtig sød og dejlig fyr på 24 år som jeg i lidt over tre måneder har haft noget kørende med og i går mødte han mine forældre, søster, mormor og bedste veninde så det går meget godt, men vi er dog ikke begyndt at kalde os for kærester endnu. Nå, men mit problem er at jeg ikke føler den der lette og sommerfugle agtige fornemmelse i maven, er det forkert? Jeg ved ikke om det kan skyldes at jeg nogle gange har haft svært ved at finde ud af hvor jeg har ham da han ikke er den bedste til det med lige at sende en sms og høre hvordan det går osv. Der kan tit gå over en uge i mellem at vi skriver sammen og ses, jeg synes virkelig han er sød og dejlig og når vi ikke er sammen kan jeg ikke lade være at tænke på ham, men er det normalt at jeg ikke har de der millioner af sommerfugle i maven? Han sagde til mig i går aftes at han virkelig er ked af at han var sådan en idiot for nogle uger siden hvor han ikke skrev til mig, og det blev jeg glad for, men jeg er også bange for at han tror at jeg bare er en han kan behandle som han synes og alligevel er jeg der når han har lyst og har brug for det. Jeg ved godt at det er min egen skyld at han ser sådan på os, men jeg har lyst til at være sammen med ham hele tiden så når han skriver har jeg svært ved at sige at jeg ikke kan. Jeg føler mig virkelig knyttet til ham, han er den første jeg har haft sex med, og jeg er også hans første, så jeg føler vi er knyttet på en helt speciel måde, men jeg kan ikke finde ud af om jeg også udnytter ham en lille smule når jeg nu ikke føler de der sommerfugle i maven som jeg før har haft når jeg har været forelsket. 

Jeg håber at det giver lidt mening da jeg virkelig har brug for nogle svar.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-22T21:33:47 1
Line
Hej forvirrede pige!

Når du siger, han er sød og dejlig, og det går dig på, når han ikke kontakter dig så tit, som han måske burde, og du tænkter på ham, når I ikke er sammen, må det jo betyde, at han betyder noget for dig ud over det sædvanlige. Derfor synes jeg ikke, du udnytter ham. Nogen har sværere ved at blive forelsket end andre, og det er der ikke nogen, der skal straffes for. Det er også meget normalt, at du trækker følehornene lidt til dig, når han nogen gange ikke kontakter dig i en uge - det er ret klart, at du bliver lidt usikker af den grund. 

Det er for mange fyre en rigtig grænseoverskridende ting at indrømme, at man har været en idiot og sige, at man er ked af det. Derfor skal du værdsætte, at han har åbnet sig overfor dig og sagt undskyld. Du skal selvfølgelig holde øje med, om det fortsætter, at han ikke skriver til dig - så skal du selvfølgelig tage en snak med ham igen og høre, hvad der foregår. 

Husk på, at man ikke selv er herre over, hvem man forelsker sig i og hvornår. Men at du er glad for ham og synes, han er dejlig, er jo en rigtig god start! Jeg håber det hele løser sig :) held og lykke. 

- Line. 
2013-08-24T11:53:14 1
Cecilie
Hej meget forvirrede pige.

For mig lyder det som om du har nogle følelser for ham og føler dig tæt knyttet til ham, men alligevel mangler der noget. Det er jo typisk når man er forelsket at man har de der sommerfugle i maven, som du nok har oplevet før? 

Du skriver at der kan gå en uge uden i skriver sammen, det vil jeg(personligt) mene er underligt, men der er alle folk jo forskellige. Jeg ved at jeg har brug for at høre fra min kæreste nærmest hver dag, men der kan i jo godt have det anderledes. Dog lyder det som om du ikke er tilfreds med den lange tid uden kontakt. 

Men det lyder jo generelt til at I er tæt knyttet og som om i har noget godt kørende selvom i ikke er kærester. Mit råd vil være at tage en snak med ham om hvad i er og hvor i står. Det vil sætte en del tanker og følelser på plads, selvom det kan være en hård snak. Men det er vigtigt at vide hvor man står henne og at i ikke bare bruger hinanden til tryghed og god sex. Det lyder ikke til at i udnytter hinanden, men find svaret i ham. 

Find ud af dine egne følelser for ham og tag derefter en snak om hans følelser og jeres situation - ærlighed når længst!
- Cecilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Forvirret

Hej UngZone,Jeg er pige på 14 og har følelser for en dreng, men problemet er, at han er 20, så ve...

Ulykkeligt langdistance forhold

Hej. Jeg har en kæreste og vi har været sammen i 10 måneder nu. I starten af vores forhold b...

Konflikt i mig og kæreste-jalousi

Jeg vil starte med at sige, at jeg har en konflikt inde inde i mig selv.Jeg er en kvinde på 25 år,...

Hvordan faen skal jeg lige komme mig over hende?

Hej:)Øhm, jeg skriver til jer, fordi jeg står i en situation som jeg ikke ligefrem har prøvet fø...

Er vi

Hej, jeg er en pige på 12 år. Jeg har en kæreste jeg snart har været sammen med i 5 månede...

Jeg har ikke lyst til noget

Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til nog...

Skal min første kæreste også være min sidste?

Kære brevkasse.Jeg er en ung kvinde på 21 år, der sidder i et frygteligt dilemma, der giver mig h...

Mistanke om, at kæresten er utro

Hej.Jeg er en dreng på 17 og har en kæreste på 16. Vi har nu været sammen i 3 måneders tid og j...

kæreste med stedbror

hej jeg er en pige på 14 år,som er kæreste med min stedbror på 17 år. vi har dejlig sex. jeg br...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym