Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-08-21T11:46:18: 2

Brevkassespørgsmål

Fyren skriver ikke.


Hej, jeg har mødtes med en fyr 2 gange og her sidste gang var vi i byen og tog hjem til ham bagefter hvor vi skulle sove sammen. Vi havde sex også om morgen hyggede vi os, og vi kyssede og sådan lidt. Så da jeg tager afsted kysser vi, også siger han at han altså ikke lige skriver med det samme, men vi ses igen.. Men nu er problemet bare at når dagen idag er over så er det 4 dage siden, og han har ikke skrevet endnu.. Og jeg ville da gerne han bare ville skrive et eller andet bare fx. det kommer ikk til at ske igen, at vi skal ses. Eller at han vil ses med mig igen.. Bare et eller andet, men jeg vil gerne han skriver til mig og ikke mig der skriver til ham.. Men jeg kan næsten ikke lade vær tjekker hele tiden om han har skrevet.. Han er godt nok lidt genert, men han er 5 år ældre end jeg, så måske han ikke synes det er en god ide, det er os fair nok, vil bare gerne han skriver et eller andet.

1. Hvad gør jeg?
2. Skal jeg vente til han skriver eller skal jeg skrive?
3. HVad kan jeg skrive til ham, jeg kan næsten ikke vente?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-21T21:32:34 1
Line
Hej Rihanna!

Det er svært at sige, hvorfor han ikke skriver - men i det mindste har han fortalt, at han ikke kommer til at skrive til dig lige med det samme. Det er vel på mange måder bedre, end at du går og forventer, at han skriver lige med det samme, og så han ikke gør. Der må være en grund til, at han allerede kunne fortælle dig, at han ikke ville skrive med det samme, da I var sammen. Måske vidste han, at han ikke ville have tid, eller også har han mange ting i hovedet for tiden - det kan være så mange ting. 

Jeg synes godt, du kan give ham et par dage mere at skrive i. Han har trods alt fortalt dig, at han ikke kontakter dig lige med det sammen - men han har også sagt, at I skal ses igen. Det må du stole på lidt endnu. 

Hvis han stadig ikke har kontaktet dig om et par dage, kan du godt skrive til ham. Du siger selv, at du egentlig gerne vil have ren besked - så derfor kan du jo sige til ham, at han faktisk gerne må fortælle dig, hvis han ikke har lyst til, at I skal ses igen, så du ikke længere skal gå og tænke over, hvorfor han ikke skriver. Men hvis han virkelig gerne vil ses igen, og han mente, at han ville kontakte dig - bare ikke lige med det sammen - så kan det også virke rimelig anmassende, hvis du kontakter ham for hurtigt. Så træk den et par dage og se, hvad der sker! :)

- Line.   
2013-08-24T12:32:43 1
Cecilie
Hej Rihanna,

Jeg kan godt forstå du har brug for et svar, men det lyder nu til at du ikke skal regne med det. Han har måske udnyttet dig, selvom det kan lyde hårdt. Han sagde at han ikke ville skrive lige med det samme, det viser at han måske ikke har den største interesse. Jeg synes du skal ligge det bag dig og erkende det nok ikke var den heldigste fyr du valgte at ligge i med. Men jeg synes godt du kan skrive en besked til ham, for at få svar. Du kan eventuelt skrive hvad jeres situation er og om det bare var det eller han vil ses igen. Men det lyder til det blot var hygge fra hans side desværre.
Jeg synes du skal få afklaret hvad det handler om, og får du ikke noget svar skal du ligge det bag dig.

Og så en anden gang skal du måske vente lidt med at have sex med fyren ind til du ved om der er noget?

Jeg håber du kan bruge mit svar til noget.
- Cecilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym