Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-08-24T01:04:12: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan lærer jeg at stole på ham?


Hej (:

Min kæreste og jeg har været sammen i 1 år og lidt mere. Da vi havde været sammen i 8 måneder, valgte han at forlade mig med grunden "Jeg føler ikke det samme længere", men få dage efter fandt vi sammen igen. Men i tiden vi ikke var sammen var jeg fuldstændig knust!
Og nu er jeg så dum at jeg bliver ved med at tænke tilbage til den gang, og frygter for at det skal ske igen, og jeg frygter også for om han ville kunne være utro, selvom jeg ved med sikkerhed at han aldrig ville være mig utro, da hans sidste kæreste var ham utro.

Alligevel har jeg alle disse åndsvage tanker som jeg bliver ved med at tænke igen og igen, vi har snakket lidt om det, men hver gang jeg bringer det op, spørger han hvorfor jeg gør det, og jeg føler mig bare så åndsvag, men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal undgå alle de tanker og hvordan jeg bare skal tro på at han bliver hos mig..
Hvordan gør jeg ?

- Og så lige et ekstra spørgsmål -
Jeg er venner med min ex på forskellige sociale medier, og jeg kan føle på min kæreste at han ikke er alt for vild med det, men jeg vil ikke bare slette ham som ven.. skal jeg alligevel gøre det?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-08-26T12:29:42 1
Line

Hej Fluffy Unicorn! 

Det er helt forfærdeligt ikke at stole på en, som man virkelig ønsker at stole på. Det er ikke fair overfor dig, men det er heller ikke fair overfor din kæreste overhovedet. Han bliver sikkert rigtig fortvivlet over, at du ikke stoler på ham, når du ikke har grund til andet, fordi han ikke har vist dig mistillid. Det kan måske også gøre, at han sender dig visse signaler, hvis han føler sig lidt utryg, idet han ved, at du ikke stoler rigtigt på ham.

Det er svært at sige, hvordan du kommer til at stole på ham. Måske du kan stole mere på ham, hvis I lavede nogle romantiske ting sammen. Dermed får I nogle oplevelser sammen, som kun I har sammen. Det kan gøre, at du ikke tænker på, at du er usikker på ham, men at du måske føler dig mere tryg sammen med ham. 

Du bliver måske nødt til at tage nogle chancer med ham og springe ud i ting, som du måske holder dig tilbage fra, fordi du netop er usikker. Lad ham lave nogle ting uden dig, så han får lov til at bevise, at du sagtens kan stole på ham, og at du ikke behøver bekymre dig om, hvad han laver, når I ikke er sammen. 

Prøv igen og snak med ham en gang for alle og fortæl ham, at det ikke er din mening at tvivle på ham, men at du gerne vil arbejde på din tillid til ham.

Med hensyn til problemet med din ekskæreste, så synes jeg, du skulle snakke med din kæreste om det og høre, om der virkelig er et problem, eller om det bare er noget du føler. Hvis han så siger, at han ikke er så glad for det, burde du måske slette ham - om ikke andet, så for at vise ham, at han i hvert fald kan stole på dig. Måske det også giver ham et større behov for at vise dig, at du kan stole på ham. 

Jeg håber alting løser sig, og at din mistillid til din kæreste forsvinder :)
- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym