Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2013-08-27T08:05:14: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp!


Kære brevkasse.
Jeg har desperat brug for hjælp.
Mig og min kæreste har været sammen i 3 år, og jeg kan slet ikke forestille mig vi ikke er sammen. Lige nu går det så dårligt, så vi nærmest ikke har snakket sammen i en uge, og jeg ved snart ikke hvor meget længere vores forhold holder.

En pige i vores vennekreds, kan man se er forelsket i min kæreste, og når vi så er til fødselsdag til både hendes og min kærestes venner, går hun og nusser ham konstant på ryggen. Derudover vil hun kun stå ved siden af ham. Hvis hun står ved siden af mig, skynder hun istedet at stille sig over ved siden af ham. Til sidst.. Når hun snakker til os, er det kun ham hun kigger på, og også kun ham samtalen er henvendt til, på trods af jeg står lige ved siden af.
Til en af fødselsdagene blev det alt for meget for mig, og jeg måtte bede min kæreste sige noget til hende. Han sagde så til hende at hun skulle lade være med at nusse ham. Og det blev hun meget sur over. Det har så efterfølgende resulteret i, at når jeg har været kommet til fødselsdag efter, har de alle set sig sure på mig, og vil nærmest ikke snakke eller kigge på mig. Dog er der ingen der er sure på min kæreste, men kun mig der bliver fryst ude. Dette resulterer i at når jeg bliver ked af det, fordi jeg gerne vil have folk skal kunne lide mig, så istedet for at fare op og sige noget, lukker jeg helt i.
Sidste gang vi var til fødselsdag, blev min kæreste rasende over jeg til sidst ikke sagde noget, fordi det var så svært for mig at være der, plus at han lige havde skældt mig ud, selvom jeg bare prøvede at gøre noget godt.
Nu er han så rigtig sur over, at han mener alt det her med hun ikke må røre ham, har gjort det akavet for ham at være tilstede når vi er sammen derhenne, og han kan ikke lide han skal gå på listefødder og ikke føle han må snakke med hende. Han giver mig skylden i alt, hvad der er sket og føler at alt er gået ud over ham. Dog glemmer han at det er mig ingen vil snakke med mere, på trods af jeg i princippet ikke har gjort noget og det er blevet rigtig svært for mig at være der, da jeg ikke føler mig velkommen.
Nu føler jeg så også at min kæreste ikke synes jeg er velkommen. Men hvordan vil hende pigen være hvis jeg ikke er der?

Jeg håber meget i kan hjælpe mig, så jeg kan få øjnene op på min kæreste, og fortælle ham at det ikke er iorden andre piger er på den måde overfor ens kæreste og slet ikke når jeg selv står lige ved siden af.

Hilsen den meget ulykkelige kæreste.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-09-08T20:46:54 1
Charlotte
Hej,

Jeg er fuldstændig enig i, at hvis det foregår på den måde du beskriver, så er det for meget. Du skal sætte dig ned med din kæreste og fortælle ham at det gør dig ked af det. Det bliver han altså nødt til at forstå, for ellers vil jeres forhold ikke fungere i længden. Hvis der ikke er en gensidig respekt for hinandens følelser ender det altid med at nogen bliver såret og det er vigtigt at i får det afklaret. Det er bare så super vigtigt at i for snakket sammen og her tyder det på at du må tage initiativet. Det er ikke vigtigt at gøre alle glade - her tænker jeg hende den anden pige - men at i har det godt sammen, så må hun være sur.

Jeg håber det hele lykkedes

- Charlotte
2013-09-10T14:40:12 1
Cecilie
Hej Christina.

Det lyder til dit forhold kører på en tynd tråd lige i øjeblikket. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg godt kan forstå du bliver ked af det over dét den anden pige gør ved din kæreste. Det er på ingen måder i orden! Medmindre man har en klar aftale om dette i forholdet, men det har i jo ikke. I et forhold er det vigtigt at give plads til hinanden og sørge for man også kan se sine venner uden at den anden bliver jaloux. Men det lyder her på dig, som om at hun virkelig flirter med ham bevidst? Det lyder ikke til at din kæreste har et problem med det pigen gør, og han er ligefrem sur på dig. Det får mig til at tænke på, om han måske er ved at rykke sig væk fra dig?

Jeg tror det er vigtigt du får snakket med ham om hvad der foregår inde i dig og det altså er DIG der står med en dårlig følelse, fordi det er dig der bliver holdt udenfor. Han bliver nødt til at vide, hvordan det får dig til at føle, når pigen er sådan overfor ham og specielt hvis du ikke er der. Det fører mig så videre til om han skal have lov til at se hende uden du er til stede, og du kan jo ikke ligefrem bestemme over ham. Men jeg tror pigen vil flirte mere hvis du ikke er tilstede, for da tror hun at hun har en chance og din fyr, lader hende tydeligvis ikke vide at der ikke er en chance. 

Mit råd er at snakke med din kæreste om hvordan du har det med hele situationen(evt. vis ham dette brev du har sendt ind). Derudover ville jeg overveje om din kæreste er det værd, når han tydeligt lader andre piger flirte med ham uden at sige noget til det. 
Man er to til at få et forhold til at fungere, både du og han må gøre noget ved det, og en gylden lille note - Kærlighed er ærlighed og tillid!

Jeg håber at du kan bruge mit svar og du får det bedre.

- Cecilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym