Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-08-29T14:00:13: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp! Min ex krænker mig stadigvæk efter 5 år, kan ikke holde det ud mere.


Hej TheLove. 

Jeg er en pige på fjorten år som har meget svært ved at komme af med min ex, som går i min klasse. Mig og min ex havde været sammen lige siden børnehave og har kendt hinanden siden altid, men i 3. Klasse efter vi hade været på et museum for at lære lidt om sex skulle han hjem til mig. Vi stod inde i mit køkken da han skubbede mig ind i et hjørne og hans ramte min, jeg skubbede ham væk og forklarede af vi ikke var gamle nok til det. Nogle dage senere var der fastelavn i sfo'en og han blærede sig forand de ældre drenge og gjorde mig til grin, den dag blev jeg meget ked af det. Jeg havde så dårlig samvittighed over det i flere år og trode det var min skyld. Derfor fortalte jeg det ikke til nogen.

Det er nu 5 år siden og vi går nu i 8 kl. Han krænker mig stadigvæk over for mine veninder, nej ikke kun mine veninder faktisk hele overgangen. Han storker mig via FB og han prøvede på at få mig til at vise mig nøgen for ham på snapchat via min gode veninde men jeg afviste. Jeg har nu slettet ham på alle sociale medier og kan ikke holde ud at se ham i øjende.

Jeg var faktisk lige kommet over det der skete i 3. Kl, men vi havde besøg af en sexolog som snakkede om sexuelle overgreb og alt kom tilbage som en lussing og det er først nu det går op får mig hvad der skete. Efter vi havde hørt fordraget fik vi kondomer og da jeg kom ned i klassen spurte han mig om jeg havde beholdt mit kondom jeg besvarede ikke spørgsmålet men sage koldt og fortjent "hvis du så meget som nærmer dig mig, smadre jeg dine boller". Senere i fysik skulle jeg arbejde i en grube vor jeg var nød til at side foran ham, jeg blev så dårlig fordi at han lignede en der kneppede mig at jeg gik fra de sidste to timer.
I dag pjækker jeg fordig jeg ikke kan klare at se det jeg vil væk fra, i øjende.

Hvordan for jeg ham til at lade mig være?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-09-02T21:12:07 1
Karen
Hej med dig.

Jeg synes at du skal tale med dine forældre omkring det her, selvom det er pinligt og ikke særligt rart, men de kan sikkert bedre hjælpe dig end jeg kan. Ellers tal med en tæt ven af familien, som er voksen. Person kan måske hjælpe dig med en løsning. 

Jeg må sige, at det var meget klogt af dig at du sletter ham via. Face og snap. Du skal ikk tale med ham eller give ham opmærksomhed, så lader han også dig mere i fred. Han er luft for dig. 


Jeg håber, at det kommer til at gå godt og få en bedre hverdag i din klasse.
Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym