Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 12 år
2013-08-31T16:27:07: 1

Brevkassespørgsmål

Må ikke se min kæreste..


For omkring 3 uger siden startede mit forhold med en dreng jeg har været væk i de sidste 2 år. Han er i min papfars familie, så min mor & papfar skulle lige tænke lidt over det, men de sagde selv de intet problem havde med det. Han bliver 18 om 2 måneder, og jeg er 14, men vi har taget en snak om konsekvenserne ved det.

Jeg bor på Bornholm & han bor i København, så sidste weekend var jeg ovre for at besøge ham. Men da jeg skulle hjem igen, nåede jeg ved et uheld ikke bussen. Siden da har der været en del drama fra vores forældres side. Hans forældre har forbudt ham at se mig indtil jeg bliver 15, og det samme har min mor.
Det vil sige der går 7 måneder før jeg kan se ham igen. Ingen af os har lyst til at slå op, men et halvt år er lang tid & jeg savner ham så meget at det gør ondt bare efter 3 dage.
Min kæreste & jeg har selv snakket om det, men vi kan ikke finde ud af hvad vi skal gøre. Han har planlagt at ringe til min mor en dagene for at tage ansvaret for det der skete & sige undskyld. Men vi er fuldstændig lost i hvad vi ellers skal gøre...
Nogle råd?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-09-13T20:58:07 1
Karen
Hej Rebecca.

Jeg må sige at jeg godt kan se det fra din families synspunkt. Jeg ved ikke selvfølgelig hvad der sketete, men du er en ung pige og skal lære at passe på sig selv. En kæreste på 18 år er en dårlig idé efter min mening, da du er ikke klar til de samme ting som han er. Han skal til at starte på kørekort, han må stemme, han er en voksen mand, han har brug for sex, som alle andre har som du måske er for ung til?

Du skal nyde din ungdom via. at finde en tættere din alder. 

Jeg håber at du kan prøve at se det var din mors synspunkt og forstår hvorfor hun gør det her. 

Kram Karen.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym