Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3697 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-09-01T19:36:07: 2

Brevkassespørgsmål

Pigen der bliver nemt forelsket


Hej, jeg skriver her nu, fordi jeg endnu engang er blevet forelsket. Umiddelbart lyder det ikke så forfærdeligt, men i længden er det virkelig. Jeg har tit nemt ved at falde for de fyre, jeg møder på min vej, som gør indtryk. Jeg synes at det sker alt for tit, og det er udmattende. Min forelskelse er skjult. Det er kun mig der kender til den. Det er desuden skræmmende, og det gøre også ondt, at jeg gang på gang må give afkald på en forelskelse, som ikke engang har været et forhold.
Jeg vil virkelig gerne have hjælp til hvordan man lægger sine følelser på hylden og hvordan man skelner mellem den realistiske verden og drømmeverden??
Kærlig hilsen
Pigen der er blevet ramt alt for mange gange af Amors pile...
N, 16 år.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-09-19T21:53:57 1
Amalie
Hej, N :-)

Jeg tror der er rigtig mange, der på det punkt du beskriver, er rigtig sårbare. Man kan nemt blive revet med, med en idé om at denne her person bare er den helt, helt rigtige, for så senere at finde ud af at sådan er det egentlig slet ikke. Som mennesker er det helt individuelt, hvor følsomme vi er og hvor tæt vi lader folk komme på os. Det lyder til at du er en følsom pige og det er helt okay, men det er du nødt til at lære af. Du er nødt til at lære af dine fejl og du må acceptere at livet går videre. Alle mennesker falder til ro en dag. Så jeg tror det vigtigste for dig er at du sørger for at holde fodfæstet og tanken om at kærligheden vil komme til dig en eller anden dag. Ikke noget med at jage den, vent til den virkelig er der.

Jeg håber du kunne bruge mit råd :-)

Mvh
Camilla Petersen 
2013-09-21T22:33:37 1
Charlotte
Hej N

Jeg tror der er mange derude som går rundt og egentlig godt kan relatere til dit problem.
Jeg har selv prøvet noget lignende og en klog person sagde til mig "næste gang, så tænk på om du virkelig er forelsket i personen eller om du bare er forelsket i at være forelsket". Det skal forstås på den måde at man nogen gange bare har lyst til at være forelsket, bare for at være det uden at det måske har noget med personen at gøre. Måske er han lækker og man kan bare lige forestille sig hvordan man vil se ud sammen og det hele ville være perfekt - og det kan altså godt føles som om man bare er smask forelsket.
Jeg tror du skal prøve, næste gang det sker, lige at lukke øjnene og tænke for dig selv : "er det her virkelig fordi jeg faktisk godt kan lide den her person, eller er det bare min hjerne der spiller mig et puds".
Jeg håber du forstår og at det kan hjælpe lidt!

Fra Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym