Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-09-03T22:24:30: 1

Brevkassespørgsmål

trænger til kærlighed


hej jeg er en dreng på 15 år. jeg har på det seneste været ret kærlighedstrængende. jeg bliver ved med at tænke på at jeg vil have en kæreste, en jeg kan kramme, kysse, snakke med, være tæt med, en der elsker en. jeg tænker på det meget hver dag. det behøver ikke nødvendigvis at være seksuelt, bare man får en kæreste man bliver forelsket i, som man kan fortælle alt til, holde om hinanden, en man kan vise sin aller blødeste side og generelt bare elske hinanden. jeg er ikke forelsket i nogen person, men har alligevel et indre behov for ovenstående. er det helt normalt for en dreng på min alder?
jeg er også begyndt at blive rørt når jeg hører forskellige kærligheds sange eller ser film med kærlighed i. er det normalt at en dreng bliver så følelsesladet i min alder? har andre drenge det også sådan, under deres image?

Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-09-14T13:57:29 1
Karen
Hej zarlock. 

Mennesket er et folkdyr. Vi mennsker har nogle behov, som kommer hele vejen fra stenalderen. Vi har behov for mad, drikkelse, ly, sikkerhed, nærvær, kærlighed og være social. Måske har du alle de andre behov dækket i din verden, så nu søger du kærlighed. Kærlighed er også en rigtigt dejlig ting. Det gør noget med os mennesker at opleve kærlighed helt inden i hjertet. Du skal nok finde den person, men hun kommermåske først når du mindst venter det. 

Lige nu viser du verden at du er klar til, at hun kommer. Det kan godt være, at det ikke er den rigtigt de første par gange. Men hun kommer på et tidspunkt. Bare vær tålmodig og så kommer hun. Selvfølgelig skal du bare ikke sidde derhjemme og vente, men nyd livet i mens og så finder hun dig på et tidspunkt. 

Et stort kram fra pigen som fandt kærlighed ved at være tålmodig <3 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym